Acasă Politica Hai cu clasa la Senat de 1 Iunie!

Hai cu clasa la Senat de 1 Iunie!

213
0
Reclama

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, pe 1 Iunie, senatorul de Vrancea, Sorina PLĂCINTĂ, le pregăteşte o surpriză de proporţii copiilor din judeţul Vrancea.

Peste 200 de copii şcolari, cu rezultate bune la învăţătură, vor pleca într-o excursie la Bucureşti, unde vor vizita sediul Senatului României, aflat în cea mai mare clădire din Europa şi a doua din lume, şi anume Palatul Parlamentului.

Reclama

„Îmi face o deosebită plăcere să le ofer acest dar copiilor noştri şi sunt de părere că ei merită mult mai mult, merită să ne canalizăm toate eforturile pentru a le asigura un viitor mai bun, pentru că, în fond, tot ceea ce facem de-a lungul vieţii, o facem pentru ei”, a declarat Sorina Plăcintă.

În cadrul vizitei la Parlament, şcolarii vrânceni vor vizita, printre altele, Plenul Senatului, locul în care senatorii îşi desfăşoară activitatea în şedinţe, Biblioteca Senatului şi Muzeul Parlamentului.

După această vizită, copii vor merge la cinema pentru a urmări un distractiv film de desene animate, urmând ca, după aceea, să meargă la o plimbare prin Parcul Herăstrău, cea mai întinsă zonă verde a Capitalei.

„Toţi copii sunt extrem de încântaţi de această excursie şi ard de nerăbdare să viziteze Parlamentul. Vă spun sincer, de când au aflat vestea că vor pleca, nu mai contenesc cu întrebările şi pregătirile”, a precizat unul dintre profesorii care îi va însoţi pe elevi la Bucureşti.

La excursia organizată de senatorul de Vrancea, Sorina Plăcintă, vor participa elevi din localităţile: Vintileasca, Andreiaşu de Jos, Dumitreşti, Popeşti, Reghiu, Urecheşti, Jariştea, Jitia, Mera, Poiana Cristei, Broşteni, Chiojdeni şi Dumbrăveni.

Lasă un răspuns