Acasă Eveniment În pană de idei, candidatul USL Ciprian Nica susține programul ARD –...

În pană de idei, candidatul USL Ciprian Nica susține programul ARD – comunicat de presă Codruț Balaș

184
0
Reclama
Potrivit http://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto-romanii-cu-restan-e-la-banci-nu-vor-mai-fi-evacua-i-din-case_2_138402.html, la sfarsitul saptamanii trecute Ciprian Nica a avut o idee: cum sa protejeze cetăţenii care nu-şi mai pot plăti ratele la creditele angajate.
Numai că, în această problemă, candidatul Nica s-a inspirat din programul lui Codruţ Balaş, candidatul ARD la Colegiul 1 Senat.
Pe 9.11.2012, pe site-ul www.codrutbalas.ro era publicat, sub titlul „De ce candidez” programul politic al candidatului ARD Codruţ Balaş, la pct.I figurând iniţiativa de susţinere a Legii falimentului personal, blocată în Parlament de USL (vezi aici http://codrutbalas.ro/de-ce-candidez-2/).
Acelaşi progream apare şi pe broşurile tipărite de candidatul ARD Codruţ Balaş şi distribuit în teritoriu (vezi fisierul PDF ataşat).
De aici înţelegem că:
  • dl. Nica ori e în pană de idei, ori a priceput că programul politic al ARD are şanse mai mari să devină realitate, ori că
  • spiritul plagiatorului şef Victor Ponta a început să pogoare asupra supuşilor săi.
În orice caz, dacă dl. Nica nu ştia, USL nu va susţine niciodată o astfel de iniţiativă. Dovada e aici: http://www.expertulbanilor.ro/guvernul-usl-respinge-legea-falimentului-personal/ .
Şi uite cum l-am prins pe dl. Ciprian Nica şi cu un mic furt de idei, şi cu o mare minciună plasată alegătorilor.
Nu-i aşa că e frumos în campanie?
Reclama

Lasă un răspuns