Acasă Economie Întâlnire cu mediul de afaceri – comunicat de presă Finanțe

Întâlnire cu mediul de afaceri – comunicat de presă Finanțe

196
0
Reclama

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vrancea invită contribuabilii interesaţi să participe marţi, 4 decembrie 2012, la o nouă sesiune de informare pe tema aplicării sistemului taxei pe valoarea adăugată  la încasare.

Acţiunea este organizată în cadrul campaniei de informare publică privind sistemul TVA la încasare şi are ca obiectiv principal asigurarea unui grad ridicat de înţelegere a prevederilor instituite prin Ordonanţa Guvernului nr. 15/2012 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal , care vor intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2013.

Reclama

Agenda de lucru a sesiunii va cuprinde, pe lângă prezentarea noilor reglementări în domeniu, dezbateri în cadrul cărora specialişti în domeniu din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vrancea vor da răspasuri la întrebările formulate de contribuabili.

Sesiunea de informare publică se va desfăşura la sediul instituţiei din municipiul Focşani B-dul Independenţei nr. 24 , în sala de şedinţe, începând cu ora 1000.

Accesul contribuabililor la instruire va fi gratuit. Pentru înscriere vă rugăm să transmiteţi datele dumneavoastră de identificare (nume, societate, asociaţie, telefon , e-mail, fax) la adresa Asistenta.VN@mfinante.ro sau Presa.VN@mfinante.ro până pe 3 decembrie 2012 ora 1600 .

 

 

Compartiment de presă/ relaţii publice al DGFP Vrancea.

Lasă un răspuns