Acasă Economie Întâlnire mediu de afaceri – comunicat de presă Finanțe

Întâlnire mediu de afaceri – comunicat de presă Finanțe

134
0
Reclama

Astăzi,  04.12.2012,  la sediul DGFP Vrancea a fost organizată a doua sesiune de informare pe tema aplicării sistemului taxei pe valoarea adăugată la încasare.

Acţiunea a fost organizată în cadrul campaniei de informare publică privind sistemul TVA la încasare şi a avut ca obiectiv principal asigurarea unui grad ridicat de înţelegere a prevederilor instituite prin Ordonanţa Guvernului 15/2012 pentru modificarea şi completarea Legii 571/2003 privind Codul Fiscal cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2013.

Reclama

La instruire au fost prezenţi 45 de contribuabili, accesul acestora la instruire fiind gratuit. Instruirea a fost interactivă, specialistul instituţiei noastre dând răspunsuri la întrebările diverse formulate de contribuabili.

Reamintim faptul că OG 15/2012 a fost aprobată în vederea asigurării unui cadru fiscal propice redresării întreprinderilor mici şi mijlocii aflate în situaţii dificile datorate crizei actuale şi a lipsei de lichidităţi, pentru creşterea vitezei de circulaţie a banilor în economie şi colectarea mai eficientă a TVA.

În continuare specialiştii din cadrul biroului de asistenţă contribuabili ai DGFP Vrancea vor răspunde contribuabililor interesaţi de aplicarea sistemului TVA la încasare şi nu numai. Contribuabilii se pot adresa fie în scris la adresa de email Asistenta.VN@mfinante.ro, telefonic la numărul de telefon 0237620609 sau la sediul DGFP Vrancea camera 302 etaj 3.

 

 

Compartiment de presă/ relaţii publice al DGFP Vrancea.    

Articolul precedentS-a dat startul la furtul de brazi!
Articolul următorAvertizare de vreme rea și ninsori
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns