Acasă Eveniment Ion Ștefan – alegerea vrâncenilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean...

Ion Ștefan – alegerea vrâncenilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea

529
0
Reclama

Programul electoral stabilit de candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, actualul deputat Ion Ștefan reprezintă salvarea județului. Proiecte concrete, care vor aduce județului adevărata dezvoltare, de care are nevoie. ”Este Vrancea noastră! Fiecare comunitate merită sprijin și efort pentru a crește nivelul de trai, pentru a-i convinge pe vrânceni să rămână și să investească la noi acasă, pentru ca tinerii și copiii să primească o educație de calitate, care să le sporească șansele de reușită în viață, și pentru ca bătrânii noștri să aibă o pensie liniștită. Eu mă angajez să lucrez de dimineață și până seara pentru ca fiecare ban public să fie cheltuit în beneficiul cetățenilor. Vă invit să consultați planul meu în 50 de puncte de dezvoltare pentru Vrancea și să îl completăm împreună”, a mai transmis Ion Ștefan, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Salariați:

Reclama

-Sprijinim încadrarea în muncă și menținerea locurilor de muncă pentru vrânceni! Consiliul Județean Vrancea va asigura transport gratuit pentru vrâncenii angajați în altă localitate decât cea de domiciliu, pentru o mai bună mobilitate, cu scopul de a crește gradul de interes pentru menținerea locului de muncă. Se reduc costurile și angajații vrânceni sunt încurajați să folosească mijloacele de transport în comun.

Tineret:

Sprijin pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă. Tinerii vrânceni care intră în câmpul muncii și își înregistrează primul contract de muncă, vor primi un sprijin de 5.000 euro aferent primilor 2 ani de muncă, realizați fără întrerupere.

-Tinerii vrânceni angajați vor primi un voucher de vacanță în valoare de 2.000 de lei pentru a fi utilizat în pensiunile turistice din județul Vrancea.

-Parc de distracții în Vrancea! Vom participa cu o cofinanțare de 30 milioane de euro pentru construirea unui Adventure Park în zona turistică Lepșa-Soveja-Negrilești

-Consiliul Județean Vrancea vrea să atragă tinerii să petreacă timpul liber la noi în județ. Astfel, avem în proiect realizarea unui Arka park indoor climbing în comuna Câmpineanca. La Poiana Cristei avem în proiect realizarea unei piste de bob alpin. În Focșani vom sprijini realizarea unui Aqua Park, a unui parc de distracții cu roller-coaster, a unui circuit de karting și a unuia de curse și driftinguri. Modelul parcurilor de distracție din străinătate va fi multiplicat în Vrancea, prin implicarea financiară a Consiliului Județean Vrancea.

-Consiliul Județean Vrancea, în parteneriat cu UAT-urile din Adjud, Panciu, Tulnici și Vulturu, va aplica proiecte pentru realizarea unor bazine pentru înot realizate prin Compania Națională de Investiții.

-Obiectivele turistice din Vrancea, vizite programate pentru toți elevii din Vrancea, cu alocare financiară de 6 milioane de euro, astfel încât fiecare tânăr să se bucure de o plimbare educativă, gratuită, în județul natal.

Învățământ:

-Construim 3 tabere școlare în Vrancea, iar Consiliul Județean va oferi o cofinanțare de 10 milioane de euro. Vrem ca tinerii noștri să își petreacă vacanțe de neuitat la noi acasă.

-Susținem realizarea unui campus școlar și efectuarea orelor de curs într-un singur schimb.

-Va fi o prioritate pregătirea extrașcolară a elevilor vrânceni din clasele a VIII-a și a XII-a, pentru obținerea de rezultate foarte bune la examene! Vom oferi vouchere de câte 2.000 de euro care să stimuleze obținerea de note merituorii, iar decontarea lor se va face după următorul mecanism: 50% din valoare dacă elevul obține 8,50, 75% pentru o notă cuprinsă între 9 și 9,50 și 100% dacă elevul obține peste 9,50.

– Acordarea unor vouchere de vacanță în valoare de 2.000 lei pentru studenții care sunt înscriși la facultățile acreditate care funcționează în municipiul Focșani.

– Învățarea unei meserii, cu susținere de la Consiliul Județean. Stimulăm ocuparea pieței muncii pentru meserii care în prezent sunt neatractive pentru tineri, dar vitale pentru economia națională. Astfel, vom sprijini cu un buget de 20 milioane euro specializarea profesională a tinerilor care doresc să se angajeze în județul nostru.

-Încheierea unui parteneriat între Consiliul Județean Vrancea, Colegiul Tehnic Auto ”Traian Vuia” Focșani și școlile de șoferi acreditate din Vrancea pentru susținerea financiară a elevilor care au vârsta de 18 ani în vederea obținerii permisului de conducere, gratuit.

Sport și mișcare:

-Se va juca pentru prime consistente la victorie! Sportul vrâncean iese din conul de umbră în care este lăsat în prezent de autorități, iar performanța va fi recompensată pe măsura rezultatelor. Stabilim un buget de până la 10 milioane de euro pentru ca secțiile sportive care evoluează sub culorile cluburilor vrâncene să obțină rezultate deosebite.

-Vom construi o nouă sală polivalentă deschisă practicării sporturilor de performanță.

-Vrem ca suporterii să revină în siguranță pe stadioanele din Focșani! Astfel, cele două terenuri de sport, Tineretului și Milcovul, vor intra în ample procese de reabilitare și modernizare. Proiecte sunt, bani sunt la dispoziție, este nevoie doar de un președinte de Consiliu Județean care să își dorească victoria!

-Echipa de fotbal CSM 2007 Focșani va fi sprijinită pentru performanță și pentru promovarea în ligile superioare.

-Subvenționarea unui abonament cu câte 10 intrări gratuite la bălțile de pescuit din județul Vrancea.

Pe 9 iunie alege corect, alege Ion Ștefan președinte al Consiliului Județean Vrancea.

(Material realizat de SC INFORMAȚIA VRÂNCEANĂ SRL la comanda Partidului FORȚA DREPTEI VRANCEA ( Alianța electorală: Alianța Dreapta Unită USR-PMP-FORTA DREPTEI). Cod mandatar financiar coordonator 21240063).

Lasă un răspuns