Acasă Eveniment Ion Ștefan – candidează pentru funcția parlamentar în Parlamentul European

Ion Ștefan – candidează pentru funcția parlamentar în Parlamentul European

252
0
Reclama
Candidez la Parlamentul European pentru că eu unul cred cu tărie în valorile noastre europene! Cred în apartenența noastră, a românilor, la marea familie europeană, o familie care ne-a oferit incredibil de multe, pe care o respectăm, dar căreia îi cerem să se schimbe radical și să se întoarcă cu mândrie la valorile ei creștine, democrate și liberale, cele lăsate moștenire de părinții fondatori. Pentru pace și prosperitate!
Forța Dreptei apără identitatea națională și promovează drepturile și libertățile individuale.
Euro trebuie să fie moneda cu care românii și vrâncenii cumpără bunuri în vacanță, dar și la noi acasă!
Apărăm drepturile lucrătorilor români în Europa.
Protecție sporită pentru culturile fermierilor vrânceni: Europarlamentarii Dreapta Unită vor milita pentru sprijinirea și încurajarea existenței unor mecanisme de gestionare a riscurilor în agricultură.
Bani europeni pentru cetățeni, nu pentru politicieni!
Proiectele europene trebuie să continue în România, prin promovarea unor oportunități de accesare directă la nivelul Uniunii Europene a fondurilor comunitare.
Copiii vrâncenilor care muncesc în UE, cursuri în limba română! Comunitatea românească trebuie să aibă dreptul de a studia limba natală în școli, peste tot în Europa.
Europarlamentarii Dreapta Unită vor avea ca prioritate în agenda lor de lucru semnarea unui acord de liber schimb transatlantic cu Statele Unite ale Americii pentru a stimula creșterea economică.
Meritocrație pentru ai noștri: Românii care ne fac cinste la nivel european vor avea o reprezentare mai pregnantă în pozițiile de management de top din instituțiile europene.
Deputat Ion Ștefan – Forța Dreptei
Reclama

Lasă un răspuns