Acasă Eveniment Ion Ștefan viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea: vouchere de analize și...

Ion Ștefan viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea: vouchere de analize și medicamente celor în nevoie!

364
0
Reclama

Sănătatea a reprezentat mereu o prioritate pentru Ion Ștefan, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. După data de 9 iunie, acesta își propune să preia la CJ Vrancea spitalul județean, să monteze defibrilatoare în zonele aglomerate și pe E85 și să ofere vouchere de analize și medicamente celor în nevoie. ”Sănătatea vrâncenilor este importantă. Nu mă voi eschiva și voi prelua Spitalul Județean din Focșani la Consiliul Județean Vrancea, după alegerile locale din 9 iunie! Am semnat, ca ministru al dezvoltării, proiecte de reabilitare pe bani europeni pentru secțiile unității spitalicești din municipiul reședință de județ și am trimis echipamente performante la Spitalul Adjud și cel din Dumbrăveni, pentru a salva vieți și a ajuta cadrele medicale să efectueze acte medicale de calitate. Știu cel mai bine cât de importantă este sănătatea pentru fiecare dintre noi și cât de vital este să ai un spital dotat și cadre medicale motivate să aibă cât mai multă grijă de pacienți”, a anunțat Ion Ștefan, candidatul ADU pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Programul politic pentru domeniul Sănătate al lui Ion Ștefan este următorul:

Reclama
1. Angajații și pensionarii vrânceni vor beneficia de seturi anuale de analize cofinanțate din bugetul județean cu până la 50%. Pentru pensionari oferim vouchere pentru medicamente gratuite!
2. Vom prelua Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani la județ și ne angajăm să sprijinim actul medical pentru ca fiecare contribuabil să beneficieze de servicii medicale la standarde înalte. Performanța medicală a cadrelor va fi și ea susținută.
3. Vom susține montarea de truse de prim-ajutor, inclusiv defibrilatoare cardiace, în zonele aglomerate din județ și pe E 85, pentru a scurta timpii de așteptare a salvatorilor medicali și pentru a salva vieți.
4. Mă angajez în fața vrâncenilor ca până în 2028 să finalizăm Noul Spital Județean din Focșani!
5. Acordarea unui sprijin financiar către UAT Adjud pentru extindere clădire spital în vederea reorganizării blocului operator, ATI și a stației de sterilizare centrală.
6. Fiecare vrâncean va beneficia de o trusă de supraviețuire în caz de dezastre naturale. Pentru că fiecare viață este importantă!
Ne vedem la vot, pe 9 iunie!
Este Vrancea noastră!

(Material realizat de SC INFORMAȚIA VRÂNCEANĂ SRL, la comanda Partidului FORȚA DREPTEI VRANCEA (Alianța electorală: Alianța Dreapta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI). Cod mandatar financiar  coordonator 21240063)

 

Lasă un răspuns