Acasă Politica Ionuț Filimon il ”vrea” alături pe deputatul Secară

Ionuț Filimon il ”vrea” alături pe deputatul Secară

21
0
Reclama

 

Reclama

În calitate de președinte al Organizației de Tineret a PDL Vrancea, îi mulțumesc domnului Florin Secară  pentru intenția anunțată de a sprijini, pe viitor, activitatea noastră.

Atât eu, cât și colegii din organizație, regretăm sincer că domnul Secară și-a exprimat abia acum această dorință. Dacă ar fi făcut-o mai demult, i-am fi găsit un tricou pe măsură și     l-am fi invitat alături de noi la acțiunea din Consiliul Local.

Suntem convinși că s-ar fi raliat protestului nostru și efortului consilierilor PDL, care au dus la blocarea unui proiect de hotărâre și dezvăluirea fraudei pe care majoritatea USL o punea la cale. Am fi dorit să-l avem alături, căci prezența unui parlamentar  ar fi dat, poate, mai multă greutate acțiunii noastre, dar nu ne-am permis să-l deranjăm, deoarece știam că se relaxează la Saint Tropez.

Dacă domnul Secară ar fi participat personal la acțiunile partidului și nu ar fi trimis doar reprezentanți, ar fi aflat că actuala conducere pune accent pe întinerirea organizației și susține atragerea de noi membri. Consider că în orice partid trebuie să existe seniori care să mențină unitatea, mai ales în situații de criză și de la care orice politician tânăr are de învățat, dacă dorește să performeze. 

Spre deosebire de domnia sa, fiind mai tânăr, cred că lupta politică înseamnă activism și nu doar atacuri îndreptate împotriva colegilor, după ce constați că adversarii politici îți ignoră comunicatele de presă.

Astfel, dacă dorește respect, îl provoc pe domnul Secară să nu mai chibițeze din tribună și să coboare în arenă, alături de noi, să și-l câștige în lupta cu USL.

 

Ionuț Filimon

Președinte al Organizației de Tineret a PDL Vrancea

Articolul precedentLichidari de stoc si oferte promotionale la TARGUL GHIDUL MIRESEI
Articolul următorIubitoare de animale dispărută fără urmă
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns