Acasă Politica Ionut Filimon s-a săturat de primarul Decebal Bacinschi

Ionut Filimon s-a săturat de primarul Decebal Bacinschi

214
0
Reclama

        Ca cetățean al acestui oraș mă declar indignat și scârbit de cinismul primarului Decebal Bacinschi care s-a dezumanizat într-atât de mult, încât a ajuns să echivaleze în bani viața unui om.

Reclama

În timp ce Parchetul, ITM-ul și celelalte instituții de anchetă tergiversează cercetările în cazul morții focșăneanului Emil Cârcei, care și-a pierdut viața într-un șanț neprotejat, Bacinschi încearcă să-și cumpere liniștea de sărbători oferindu-i mită văduvei. În loc să ceară să se facă dreptate și să ceară autorităților statului să grăbească ancheta pentru a-i trage la răspundere pe vinovați, Bacinschi profită de o femeie în vârstă, lipsită de sprijin și încearcă să-i cumpere tăcerea. 

Acest lucru, demonstrează cât de puțin valorează viața unui focșănean în ochii unui primar PSD: mult mai puțin decât un contract încheiat cu firmele clientelei de partid, Elsaco Electronic SRL Botoşani, SC Branpis SRL Bacău, Sicor Bucureşti şi Arena Com Focşani, din cauza cărora a murit Emil Cârcei.

Drept care, solicităm, ca cetățean al municipiului Focșani, rezilierea de urgență a contractelor cu firmele incriminate, din a căror neglijență a murit un om și demisia de urgență a lui Decebal Bacinschi.

Un individ lipsit de inimă și de conștiință, care își regăsește calitățile umane o dată la patru ani, când are nevoie de voturi,  nu poate fi liderul unei comunități precum Focșaniul.

Ionuț Filimon,

focșănean scârbit de lipsa de omenie a primarului Decebal Bacinschi

Lasă un răspuns