Acasă Eveniment Jandarmii sunt la datorie de Florii

Jandarmii sunt la datorie de Florii

247
0
Reclama

La sfârșit de săptămână jandarmii vrânceni, alături de colegi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, Inspectoratului de Poliție a Județului Vrancea, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea și cei de la Poliția Locală vor acționa pentru siguranța cetățenilor, cu ocazia desfășurării manifestărilor din spațiul public, după cum urmează:

Sâmbătă, 16 aprilie, începând cu ora 17.00, se va desfășura o procesiune dedicată Sărbătorii Floriilor. Manifestarea presupune deplasarea pelerinilor de la Biserica ,,Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt’’ din cartierul Sud și de la Biserica ,,Sf. Apostoli Petru și Pavel’’ din Obor, către Biserica ,,Sf. Ioan’’ din Piața Unirii – Municipiul Focșani.
Tot sâmbătă, la Bisericile Romano Catolice din Municipiile Focșani, Adjud și comunele Ploscuțeni și Vizantea vor avea loc slujbe de înviere cu ocazia Sărbătoririi Paștelui Catolic, unde vom asigura măsurile de ordine publică în vederea realizării unui climat corespunzător de liniște și siguranță publică.

Reclama

Jandarmii montani sunt prezenți în localitățile Tulnici, Lepșa, Soveja și pe traseele turistice pentru îndrumarea, informarea și acordarea de asistență turiștilor și persoanelor aflate în dificultate în zona montană, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

Recomandăm participanţilor să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să acorde o atenţie sporită minorilor care îi însoțesc și să solicite ajutorul forţelor de ordine, în mod direct sau prin numărul unic apel de urgență ,, 112” în cazul producerii unor fapte de natură penală sau contravențională.

Lasă un răspuns