Acasă Coltul Juridic Jurindex s-a lansat si pentru Android

Jurindex s-a lansat si pentru Android

35
0
Reclama
Aplicatia Juridex, destinata tuturor profesionistilor din domeniul dreptului, dar si celor care au nevoie de serviciile acestora ori care se confrunta cu un proces, a fost lansata si pentru telefoanele mobile cu sistemul de operare Android. Aplicatia, dezvoltata de compania CND Legalis, care detine drepturile de operare ale site-urilor specializate avocatura.com, magistrati.ro, executari.com, lichidatori.com a fost lansata initial, in urma cu nici doua luni, pentru telefoanele cu sistem de operare IOS (iPhone).

Ea a fost descarcata deja de peste 5.000 de utilizatori, fiind foarte apreciata de cei care o utilizeaza. Din cercetarea de piata si din statisticile dezvoltatorilor acesteia, s-a constatat ca aplicatia este folosita atat de cei care lucreaza in mediul juridic, cat si de catre antreprenori, deoarece aceasta le ofera oamenilor de afaceri informatii despre experienta profesionala a avocatilor, lichidatorilor, executorilor ori notarilor cu care acestia colaboreaza ori de care ar putea avea la un moment dat nevoie.

De asemenea, s-a constatat ca oamenii de afaceri si-au facut un obicei din a urmari stirile publicate in sectiunea News a aplicatiei, pentru ca le satisface nevoie de informare cu privire la performantele profesionistilor din domeniul dreptului. Juridex ofera informatii utile despre toti specialistii din domeniul dreptului, de la specializarea acestora si date de contact, la referinte din presa si pozitionarea pe harta a  biroului acestora, cu traseul de urmat din locatia in care se afla utilizatorul. In plus, aplicatia ofera toate Codurile romanesti – Penal, Civil, al Muncii, Codurile de Procedura Penala, Civila si Fiscala, informatii complete despre toate instantele si parchetele din Romania, date despre judecatori si procurori, precum si acces direct catre portalul instantelor de judecata.

Reclama
Cu ajutorul Juridex, oricine poate gasi oriunde si oricand, doar prin intermediul telefonului mobil, un avocat, un mediator, un lichidator, un executor, un notar ori informatii complete despre un proces. De asemenea, utilizatorii pot accesa prin intermediul aplicatiei si o sectiune de stiri din domeniul juridic.

sursa- www.avocatura.com

Articolul precedent„FII PRUDENTĂ! POŢI PREVENI TÂLHĂRIA”
Articolul următorTribunalul Vrancea, evidentiat in doua cauze in Raportul CSM
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns