Lămuriri legislative oferite contribuabililor în cadrul întâlnirilor organizate în luna noiembrie

Filed under Economie

La nivelul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea şi a serviciilor fiscale subordonate  vor fi organizate în luna noiembrie trei întâlniri de lucru cu contribuabilii   după următorul program:

  • Luni, 26.11.2018, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea
  • Marţi, 27.11.2018, la sediul Serviciului Fiscal municipal Adjud
  • Marţi, 27.11.2018, la sediul Serviciului Fiscal orăşenesc Panciu

Temele întâlnirilor de lucru organizate în luna noiembrie vor fi „Noutăţi legislative; Eşalonarea la plată  a obligaţiilor fiscale; Modalităţi de plată şi de stingere a obligaţiilor fiscale; Case de marcat, facilităţi, obligaţii, termene.”

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea aşteaptă contribuabilii interesati, în zilele menţionate începând cu ora 10.00 atât la sediul instituţiei din B-dul Independenţei nr. 24 cât şi la sediile serviciilor fiscale din Adjud şi Panciu.

Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare la numerele de telefon 0237/236.600 interior 326 pentru întâlnirea de la sediu, 0237/642480 pentru întâlnirea de la sediul S.F.M. Adjud şi 0237/275633 pentru întâlnirea de la sediul S.F.O. Panciu.

Programarea la întâlnire şi eventualele nelămuriri ale contribuabililor ce pot fi clarificate în cadrul întâlnirilor organizate  pot fi transmise  prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/ , selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

 

Compartiment comunicare

Lasă un răspuns