Let s do it Romania

Filed under Social

 

26 de tineri voluntari, implicati in proiectele de tineret ale DJST Vrancea, s-au pregatit, inca din 20 iulie 2013, pentru sustinerea unei noi Valori –  mediul sanatos. Activitatea aleasa de aceasta data a venit odata cu propunerea echipei Let s do it Romania, pe 5 august 2013 – data la care ne-am alaturat echipei,voluntarii DJST vor sustine proiectul national prin plantarea unei  frumoase gradini de trandafiri la C.A Galaciuc.

 Dupa incheierea activitatilor din ziua de 28 septembrie 2013 tinerii se vor bucura de aer curat, picnic, dupa care vor merge la cules de macese.

Tinerii  participanti sunt elevi /studenti ai Liceului Pedagogic “Spiru Haret” din Focsani, ai Scolii Postliceale “Carol Davila”, Liceul de Arta « Ghe. Tattarescu, Liceului cu Program Sportiv, tineri membri ai Asociatiilor de tineret “Milcovia”, “Potpourri” si “Focul Viu”.

Echipa voluntarilor DJST este acum mai mare si beneficiaza de asistenta unui numar considerabil de lucratori de tineret, din organizatiile neguvernamentale vrancene, carora le multumim pentru colaborare.

         

Lasă un răspuns