Liviu Macovei condamnă vizita Vioricăi Dăncilă la secția de neonatologie

Filed under Eveniment

Este incredibil ce s-a întâmplat duminică la Spital, în timpul vizitei efectuate de premierul demis Viorica Dăncilă și ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea, cu tot alaiul pesedist în frunte cu Marian Oprișan.

A fost suficient că în guvernarea PSD au murit oameni arși de vii și, dacă nu au pierit la ”Colectiv”, au sfârșit infectați cu bacterii în spitalele românești.

Ar trebui să fie suficient pentru acești populiști din PSD ceea ce ne-au demonstrat prin reformele medicale și să nu ne mai oblige să suportăm incompetența și ignoranța din sistem, impuse sfidător atâția ani.

Ar trebui să fie de-ajuns și pentru români să mai creadă că, după ce a pătruns în secția de nou-născuți, venită de la Târgul de Vite și Piața Agroalimentară, Viorica Dăncilă ar avea vreo intenție să salveze viitorul tinerei generații în calitate de președinte al României. Gafele sale nu pot face decât să pună România pe harta rușinii.

Nu te poți duce într-o secție de nou-născuți sau de pediatrie să pozezi în <<sfânta fără de microbi>>, aduși din stradă sau din sistemul bolnav. Poți, mai degrabă, să stai în smerenie și să accepți că incompetența din spitale a omorât mii de oameni. Poze știm să facem cu toții, dar câți dintre noi mai putem înghite minciuni ca pe niște pastile?

Cât mai putem tolera acești oameni care se pozează cu pruncii unei viitoare generații, infectându-i încă din fașă? (Liviu Macovei, președintele USR Focșani)

Lasă un răspuns