Acasă Politica Liviu Macovei: Fără Viorica în turul 2

Liviu Macovei: Fără Viorica în turul 2

213
0
Reclama

Premierul demis, Viorica Dăncilă, și candidat PSD la alegerile prezidențiale, însoțită de câțiva pesediști și de o întreagă suită de spp-iști, mai ceva decât Regina Angliei, a făcut astăzi „baia de mulțime” la Focșani. A profitat de această oportunitate, aranjată de baronul Oprișan, și a mers câteva sute de metri pe jos până la Catedrală ca să îi fie iertate toate păcatele. Păcatele siluirii limbii române, limbii engleze, atacării justiției, girarea denigrării Laurei Codruței Kovesi la Bruxelles, „înălțarea” lui Liviu Dragnea la rang de principe ș.a.m.d.
Câtă falsitate, câtă demagogie!

Românii și unii focșaneni încă se mai bucură la sosirea unei doamne de la Videle pe străzile urbei, făcută vedetă de Liviu Dragnea, pușcăriașul care a furat România.
Haideți să nu mai pupăm orice mână întinsă cu ștaif, ci să ne ancorăm în realitate, să schimbăm realitatea din România. Adică cea fără PSD în turul doi. România are nevoie de oameni care să facă România un stat demn de respectul tuturor națiunilor. #Turul2fărăPSD #DanBarnaPreședinte (Liviu Macovei, președinte USR Focșani)

Reclama

Lasă un răspuns