Acasă Eveniment Luna mai – ultimul termen pentru finalizarea Pieţei Uniri

Luna mai – ultimul termen pentru finalizarea Pieţei Uniri

531
0
Proiect Piata Unirii Focsani
Reclama

Proiect Piata Unirii FocsaniFocşănenii s-ar putea plimba din nou prin Piaţa Unirii chiar din această primăvară. Primarul Focşaniului, Decebal Bacinschi speră ca firma constructoare să respecte ultimul termen dat pentru 31 mai 2011. „Lucrările merg foarte, foarte greu, oamenii sunt nemulţumiţi, noi suntem nemulţumiţi. Luni voi avea o discuţie cu Vega şi cu antreprenorii pentru a vedea dacă pe data de 31 mai o să fie gata. Din punct de vedere tehnic ea poate fi finalizată pînă atunci dar numai să se lucreze. Sperăm ca după ce îşi vor mai primi din bani să se apuce iar de lucru”, a declarat primarul. Lucrările sunt finalizate în proporţie de 63% iar pînă acum firma constructoare a primit 43% din bani. Constructorul a reuşit să finalizeze lucrările la Ateneul Popular, la parcarea din faţa Casei de Cultură şi la cea din spatele Hotelului Unirea. Acum se lucrează la faţada Cinematografului Balada care trebuie finalizată. Lucrările la Piaţa Unirii au început în luna mai a anului 2008 şi pînă acum firma constructoare a tot cerut termene de prelungire a autorizaţiei de construcţie.

Focşănenii s-ar putea plimba din nou prin Piaţa Unirii chiar din această primăvară. Primarul Focşaniului, Decebal Bacinschi speră ca firma constructoare să respecte ultimul termen dat pentru 31 mai 2011. „Lucrările merg foarte, foarte greu, oamenii sunt nemulţumiţi, noi suntem nemulţumiţi. Luni voi avea o discuţie cu Vega şi cu antreprenorii pentru a vedea dacă pe

Reclama

Focşănenii s-ar putea plimba din nou prin Piaţa Unirii chiar din această primăvară. Primarul Focşaniului, Decebal Bacinschi speră ca firma constructoare să respecte ultimul termen dat pentru 31 mai 2011. „Lucrările merg foarte, foarte greu, oamenii sunt nemulţumiţi, noi suntem nemulţumiţi. Luni voi avea o discuţie cu Vega şi cu antreprenorii pentru a vedea dacă pe data de 31 mai o să fie gata. Din punct de vedere tehnic ea poate fi finalizată pînă atunci dar numai să se lucreze. Sperăm ca după ce îşi vor mai primi din bani să se apuce iar de lucru”, a declarat primarul. Lucrările sunt finalizate în proporţie de 63% iar pînă acum firma constructoare a primit 43% din bani. Constructorul a reuşit să finalizeze lucrările la Ateneul Popular, la parcarea din faţa Casei de Cultură şi la cea din spatele Hotelului Unirea. Acum se lucrează la faţada Cinematografului Balada care trebuie finalizată. Lucrările la Piaţa Unirii au început în luna mai a anului 2008 şi pînă acum firma constructoare a tot cerut termene de prelungire a autorizaţiei de construcţie.

data de 31 mai o să fie gata. Din punct de vedere tehnic ea poate fi finalizată pînă atunci dar numai să se lucreze. Sperăm ca după ce îşi vor mai primi din bani să se apuce iar de lucru”, a declarat primarul. Lucrările sunt finalizate în proporţie de 63% iar pînă acum firma constructoare a primit 43% din bani. Constructorul a reuşit să finalizeze lucrările la Ateneul Popular, la parcarea din faţa Casei de Cultură şi la cea din spatele Hotelului Unirea. Acum se lucrează la faţada Cinematografului Balada care trebuie finalizată. Lucrările la Piaţa Unirii au început în luna mai a anului 2008 şi pînă acum firma constructoare a tot cerut termene de prelungire a autorizaţiei de construcţie.

Lasă un răspuns