Marasesti:”Oraşul meu, oraş curat”

Filed under Social

Primăria oraşului Mărăşeşti anunţă demararea campaniei ”Oraşul meu, oraş curat”. Campania a fost lansată la iniţiativa domnului primar Valerică Chitic, în parteneriat cu Şcoala Generală nr. 2 din oraş. ”Prin această campanie ne propunem să sensibilizăm concetăţenii noştri să menţină curăţenia în oraş şi să înţeleagă că numai împreună putem înfrumuseţa imaginea oraşului nostru. De asemenea e vorba şi de educaţia pe care o oferim copiilor noştri în ceea ce priveşte păstrarea curăţeniei în spaţiile publice şi nu numai”, a spus primarul Valerică Chitic.

Campania propriu-zisă a început în urmă cu două săptămâni, când autorităţile au plantat copaci în parcurile din oraş, dar şi la intrarea dinspre şoseaua naţională. Tot în cadrul campaniei au fost montate coşuri de gunoi acolo unde lipseau sau au fost reparate cele deteriorate. În cursul zilei de ieri a avut loc o acţiune cu elevii de la Şcoala nr. 2, care a constat în lipirea unor afişe pe coşurile de gunoi, prin care populaţia este informată că aceste coşuri sunt destinate aruncării gunoaielor şi că este bine să le folosească. La evenimentul de ieri au participat elevii clasei a V- a B, al căror diriginte este profesorul Sabin Stan.

Reprezentanţii primăriei oraşului Mărăşeşti transmit populaţiei că administraţia locală face eforturi pentru îmbunătăţirea imaginii oraşului, dar că şi oamenii trebuie să colaboreze la aceste eforturi, măcar prin păstrarea curăţeniei şi menţinerea în stare bună a bunurilor de interes public, cum ar fi băncile din parcuri sau spaţiile de joacă pentru copii. Autorităţile locale vor realiza asemenea acţiuni pe tot parcursul anului.

Comunicat de presa10835277_464108747084736_1358948588604676964_o

Lasă un răspuns