Acasă Eveniment Maraton umanitar pentru o fetita bolnava din Jaristea

Maraton umanitar pentru o fetita bolnava din Jaristea

184
0
Reclama

Liberalii au demonstrat din nou ca trebuie sa iti pese de cel de langa tine. Tinerii liberali din comuna Jaristea au initiat un maraton ciclistic umanitar pentru pentru Denisa Abaza, o micuta de numai de 5 ani din satul Scanteia, diagnosticata cu o boala cumplita. Fetita sufera de hidrocefalie giganta , o boala pentru care vindecarea necesita sume uriase de bani. La actiunea umanitara au participat 79 de iubitori de ciclism, care au platit o taxa de participare de 20 lei. Alaturi de tienrii liberali a fost si deputatul Laurentiu Tigaeru. Actiunea a fost spijinita de primarul comunei, Catalin Toma dar si de mai multe societati comerciale pentru care suferinta unui copil inseamna foarte mult. Oamenii cu suflet mare care vor sa o ajute pe Denisa sa se vindece pot suna la numarul298x197 de telefon 0755.153.893.

listic s-au înscris 79 de persoane, care au plătit o taxă de participare de 20 lei. Acţiunea de astăzi s-a desfăşurat cu sprijinul primarului Cătălin Toma, a societăţilor Kiss FM, Laris Production, Mikeş Creative Services, Perla Vrancei şi agenţilor comerciali din localitate.

Citeste mai mult: adev.ro/mqauh6de hidrocefalie gigantă,o boala pentru care există remediu, cu preţul unor sume mari de bani de care familia nu dispune.

Reclama

Citeste mai mult: adev.ro/mqauh6

Fetiţa suferă de hidrocefalie gigantă,o boala pentru care există remediu, cu preţul unor sume mari de bani de care familia nu dispune.

Citeste mai mult: adev.ro/mqauh6

 

Lasă un răspuns