Acasă Comunicate de presa Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea – „AM INTERZIS AFIŞAJUL ELECTORAL”- comunicat de...

Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea – „AM INTERZIS AFIŞAJUL ELECTORAL”- comunicat de presă Codruț Balaș

27
0
Reclama
Autorul ideii de a interzice orice fel de banner-e, afişe sau mesh-uri electorale în Focşani este Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea!
Mai mult, rezultă că autorul a insistat şi pe lângă Electrica dar şi pe lângă ceilalţi primari din Vrancea să îmbrăţişeze acelaşi punct de vedere, în sensul interzicerii afişajului elec

toral.
Toate acestea, motivate de dorinţa de a nu agresa “vizual” cetăţenii şi de a face curăţenie în Focşani.
Aş fi apreciat dacă acelaşi interes şi preocupare pentru soarta cetăţeanului ar fi existat şi în timpul campaniei din 2008, când Focşaniul era „înroşit” de banner-ele PSD.
Declaraţia preşedintelui CJ Vrancea confirmă ceea ce bănuiam, anume că USL evită orice confruntare electorală şi împiedică sistematic candidaţii la alegerile parlamentare din acest an să-şi promoveze imaginea, formaţiunea politică ce îi susţine şi programul politic.
Se confirmă şi susţinerile Preşedintelui României care, în urmă cu câteva zile, arăta că „Romania e suspectată că nu poate organiza alegeri libere ca urmare a fraudelor de la referendum” şi că la alegerile din această iarnă vor fi prezenţi observatori OSCE.Este de o gravitate fără precedent faptul că, la 20 de ani de la Revoluţie, există enclave de neocomunism în România, iar judeţul Vrancea este una dintre ele.
În loc să existe preocupare pentru faptul că de peste 10 ani acest judeţ stagnează, că s-a izolat economic de restul ţării şi că lipsesc cu desăvârşire investiţiile apte să asigure locuri de muncă, USL se simte agresată de însăşi ideea de campanie electorală şi face absolut totul pentru a o paraliza. 

Codruț Balaș – candidat ARD pentru Senat 1

Reclama
Articolul precedentVrancea arhaică, lăsată în întuneric şi „însetată” de guvernanţi – comunicat de presă Mirela Bîznă
Articolul următorVindea mașini închiriate
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns