Măsuri de asigurare a ordinii publice – comunicat de presa

Filed under Social

Jandarmii vrânceni vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona de competenţă, atât prin misiunile permanente, cât şi temporare apărute la finalul acestei săptămâni, astfel:

Duminică, 30.11. a.c. începând cu ora 11.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciurile de fotbal din cadrul ligii Grafit Decor în localităţile: Pufeşti între echipele A.S.S. VICTORIA PUFESTI – DINAMO TATARANU, Coteşti între echipele PODGORIA COTESTI – VICTORIA VINATORI şi Urecheşti între echipele FLACARA URECHESTI – FC VIITORUL BILIESTI, dar şi la târgul anula organizat în localitatea Năruja unde vor participa numeroşi producători şi comercianţi de produse agro-alimentare precum şi cumpărători din localităţile învecinate.

Luni, 01.12.2014, începând cu ora 11.00, cu ocazia Zilei Naţionale a României jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările organizate în Piaţa Unirii din municipiul Focşani, iar în cadrul acestor manifestări se va participa cu un pluton de defilare şi tehnică din dotare la parada militară organizată de Garnizoana Focşani.

De asemenea, se va asigura măsurile de ordine publică în oraşul Panciu între orele 09.00.-11.00. unde se vor depune coroane de flori la Statuia Eroului Necunoscut şiîn localitatea Adjud între orele 10.00 – 11.00, la Monumentul Eroilor unde, de asemenea, se vor depune coroane de flori.

             Vă asigurăm că, jandarmeria îşi desfăşoară activitatea în interesul cetăţenilor, al comunităţii şi în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publiculjandarmerie

 

Lasă un răspuns