Meniu de ”OSCAR” la un restaurant de 5 stele

Filed under Eveniment

 

Restaurantul OSCAR din Focsani a demonstrat ca isi respecta clientii. La cinci ani de la deschidere, restaurantul aduce un nou meniu de cinci stele, inedit si spectaculos. Renumitul bucatar Mihai Neacsu va gati in fiecare zi pentru clienti preparate traditionale dar si specialitati asiatice sau mediteraneene. Noul meniu este un adevarat spectacol, mai ales ca aici se va gati cu ingrediente exotice si unice in Focsani. Printre preparatele de lux se numara cele gatite cu carne de crocodil, antilope, rechin sau piton. Focsanenii au acum ocazia sa guste Tartar de butterfish si somon fume, Salata de creveti, rosii si trufe,  Munk fish cu piept de rata si icre rosii, T-bone steak, Exotic mix grill,  Steak de cangur, Piept de strut, Iepure la gratar, Rata salbatica, Dragon sushi sau Chicken tikka masala . Pentru preparatele traditionale,  bucatarul pregateste o prezentare deosebita dar si un mod special de preparare. Nu au fost uitati nici iubitorii de dulciuri pentru care se vor pregati cele mai fine deserturi. Toate ingredientele sunt proaspete, de cea mai inalta calitate, iar sosurile folosite sunt preparare ”in casa” dupa o reteta proprie. Restaurantul OSCAR isi asteapta clientii cu mancare gustoasa, cu preturi accesibile si multe surprize. Restaurantul OSCAR    meniu special pentru clienti speciali.

poza1poza2poza3poza4

Lasă un răspuns