Acasă Eveniment Micii comercianți din județ și PNL Vrancea, pe lista controalelor instituțiilor din...

Micii comercianți din județ și PNL Vrancea, pe lista controalelor instituțiilor din subordinea decidenților pesediști

22
0
Reclama

Parlamentarii PNL de Vrancea au tras un semnal de alarmă cu privire la controalele dispuse în Vrancea în ultima vreme de către instituții ale statului care ar trebui să opereze în ordinea priorităților reale ce țin de infracționalitatea în județ.

Deputatul liberal Ion Ștefan a transmis Autorității Teritoriale de Ordine Publică Vrancea (ATOP) să ia atitudine față de ceea ce se întâmplă în Vrancea: ”Jandarmii cu agenda la purtător controlează târgurile din Adjud, Focșani și din alte localități. Se interesează dacă sunt pantofii din China sau de unde or fi… Eu le recomand să se ocupe de siguranța vrâncenilor și să-i lase pe comercianți că are cine să-i controleze”. Ion Ștefan a adăugat că antreprenorii din Vrancea se confruntă cu mari probleme legate de birocrație, mediul de afaceri având de suferit: ”Presiunile maxime puse pe micii comercianți îi afectează deopotrivă pe cei care lucrează în mediul de afaceri, dar și pe consumatori”.

Reclama

Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea făcuse referire în conferința de presă de săptămâna trecută la modul în care Poliția Locală Focșani, aflată în subordinea Primăriei Focșani, a ajuns să amenințe PNL Vrancea cu amenzi dacă nu dă jos un totem publicitar din fața sediului: ”PNL a plătit în baza unui contract care este trecut pe factura emisă de Primărie. Cum să vii și să ameninți cu amenda? A pune instituții ale statului împotriva opoziției este de neacceptat”, a punctat Cătălin Toma.

Articolul precedentVultur negru capturat la Cîmpineanca
Articolul următorAnunț angajare asistent medical
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns