Acasă Invatamant Ministerul Educatiei a publicat modelele de subiecte pentru Bac-ul din 2012

Ministerul Educatiei a publicat modelele de subiecte pentru Bac-ul din 2012

227
0
Reclama

Elevii claselor a VIII-a, precum si cei care sunt interesati de examenul de maturitate, pot gasi pe site-ul Ministerului Educatiei modelele de subiecte pentru disciplinele si competentele de la evaluarea nationala si examenul de bacalaureat din 2012. Modelele sunt publicate la adresa subiecte2012.edu.ro, si sunt insotite de precizari privind scopul evaluarii, statutul disciplinei, structura subiectelor, competentele ce vor fi evaluate, detaliile privind evaluarea, inclusiv baremele de evaluare si de notare.

Pe site-ul MECTS sunt publicate modele de subiecte pentru toate probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale, dar si pentru probele scrise, respectiv Limba si literatura romana, Limba si literatura materna (sapte discipline), Matematica, Istorie, Fizica, Chimie, Biologie, Informatica, Geografie si pentru cele cinci discipline socio-umane (Economie, Filosofie, Logica si argumentare, Psihologie, Sociologie).

Reclama

La evaluarea nationala pentru absolventii clasei a VIII-a, CNEE a elaborat modelele de subiecte pentru Limba si literatura romana si Matematica, precum si pentru Limba si literatura materna (sase discipline). De asemenea, MECTS a prezentat pentru examenul de bacalaureat 2012 un ghid privind desfasurarea probelor A si B (de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si in limbile materne), a probei C (de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala studiata in liceu) si a probei D (de evaluare a competentelor digitale).

Lasă un răspuns