Noi sesiuni pentru depunerea proiectelor europene

Filed under Social

Asociația Grupul de Acțiune Locală Siretul Verde anunță public potențialii beneficiari din orasul Mărășești și comunele Ruginești, Pufești, Garoafa, Vînători,  Suraia, Biliești, Vulturu (județul Vrancea), Movileni (județul Galați) cu privire la deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru măsurile:

  • M 7/6B – Servicii sociale în teritoriul GAL Siretul Verde;
  • M8/6B – Sustinerea initiativelor societatii civile din teritoriul GAL Siretul Verde.

Data lansării apelurilor de selecție: 1 noiembrie 2017.

Data limită de de primire a proiectelor: 29 decembrie 2017.

 

Beneficiari eligibili:

 

  • Măsura 7/6B – Servicii sociale în teritoriul GAL Siretul Verde: Entități publice: autorităţi publice locale şi asociaţiile acestora (A.D.I); Entități private: ONG-uri definite conform legislației în vigoare, întreprinderi sociale, GAL Siretul Verde ( în condițiile în care nici un alt solicitant nu-și manifestă interesul, cu aplicarea de măsuri de evitare a conflictului de interese).
  • Măsura M8/6B – Sustinerea initiativelor societatii civile din teritoriul GAL Siretul Verde – Entități private: ONG-uri definite conform legislației în vigoare, unități de cult, definite conform legislației în vigoare

Fonduri disponibile și suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect:

 

  • Măsura 7/6B – Fondul total disponibil pe M7/6B este de 900 euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect este de 200.000 euro.
  • Măsura M8/6B – Fondul total disponibil este de 44.048 euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect este de 44.048 euro.

Depunerea proiectelor se face la sediul GAL din comuna Garoafa, str. Garoafei nr. 1, județul Vrancea, de luni vineri, în intervalul orar 10.00 – 14.00. Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidurile solicitantului, disponibile pe site-ul GAL, www.siretulverde.ro.

Date de contact pentru informații suplimentare: Tel/fax: 0237/702 100, Tel: 0736 618 242, e-mail: gal@siretulverde.ro, www.siretulverde.ro.

Varianta pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurilor poate fi consultată/ridicată de la sediul asociației din comuna Garoafa, str. Garoafei nr. 1, județul Vrancea.

 

ASOCIAȚIA GAL SIRETUL VERDE

Lasă un răspuns