Nou în Focșani! Clinica Focus oferă intervenții chirurgicale oftalmologice și de estetică facială la standarde occidentale

Filed under Eveniment

Cea mai modernă clinică oftalmologică și de estetică și rejuvenare facială, la standarde occidentale, s-a deschis în Focșani și îi așteaptă pe cei care au nevoie de consultații, intervenții chirurgicale și tratamente de specialitate. Este vorba despre Clinica Focus, amplasată pe b-dul Cuza Vodă nr. 28, lângă Biserica Catolică, care se adresează deopotrivă pacienților adulți dar și copiilor. Aparatura medicală și tehnologia de ultimă oră permit o foarte bună acuratețe a diagnosticului și o mare precizie a intervențiilor chirurgicale. Clinica Focus își propune să atingă excelența în îngrijirea ochilor.

Echipa de medici, asistenți medicali și tehnicieni în domeniul sănătății oftalmologice este recunoscută pentru expertiza și dedicarea acordată tratării ochilor. Personalul Clinicii Focus vrea să lanseze o tradiție de inovare și dezvoltare în domeniul oftalmologic, cu echipamente și facilități de ultimă generație în noua clinică modernă amenajată în Focșani. Întreaga echipă se concentrează pe oferirea unei experiențe plăcute și confortabile tuturor pacienților care au nevoie de consult sau intervenție chirurgicală. ”Cei care ne vor călca pragul vor primi sfaturi și tratament în timpul consultațiilor specializate și al procedurilor chirurgicale. Clinica dispune de personal dedicat pentru o îngrijire și un tratament de calitate pe care le vom oferi tuturor pacienților noștri. Aici vom pune pacientul pe primul loc, prin intervenții reușite realizate cu profesionalism și multă grijă la nevoile celor care ne vor cere ajutorul. Clinica Focus vă va oferi cele mai înalte standarde de îngrijire. Toată lumea are dreptul să primească îngrijire și tratament în condiții de siguranță, într-un mediu curat și confortabil. La Clinica Focus avem în vedere toate aceste lucruri care contează cel mai mult pentru pacienții noștri”, a spus medicul primar oftalmolog Liora Radu, coordonatorul echipei medicale a Clinicii Focus.

Dacă sunt necesare tratamente urgente sau nu, personalul clinicii este disponibil pentru a vă îngriji și pentru a vă oferi atenție și cel mai bun tratament posibil. Cu o echipă de medici tineri preocupați de cele mai recente descoperiri tehnice în domeniu, Clinica Focus aduce în premieră chirurgia vitreoretiniană (retinopatie diabetică, hemoragie vitreană, etc.) și fotocoagularea retiniană LASER (în principal a ochiului diabetic), alături de intervenții care se realizează deja pe plan local, precum chirurgia suprafeței oculare și a pleoapelor, chirurgia cataractei, dar și chirurgia glaucomului. ”Am învățat să ascultăm și să oferim încredere oamenilor pentru o șansă la o viață mai bună, mai ușoară. Calificarea și dedicarea medicilor noștri este un model de referință pentru întreaga echipă. Personalul clinicii noastre a fost selectat pentru profesionalism și angajamentul de a oferi servicii medicale de înaltă calitate, tuturor pacienților noștri”, după cum a mai spus medicul primar oftalmolog Liora Radu.

Printre serviciile medicale pe care le mai oferă Clinica Focus se numără și cele de estetică și rejuvenare facială. Specialiștii în chirurgie plastică oferă consultații de specialitate, tratamente de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă (excizie chisturi, revizie/excizie cicatrice, corecție lob auricular etc.), dar și tratamente estetice și de rejuvenare facială personalizată în funcție de pacient (injectări cu acid hialuronic, botox). ”Specialiștii noștri vă pot oferi cele mai bune sfaturi în cazul în care vă doriți sau aveți nevoie de aceste de intervenții”, precizează medicul primar oftalmolog Liora Radu.

De asemenea, Clinica Focus din Focșani oferă servicii specializate și pentru pacienții copii deoarece dispune de personal calificat de Oftalmopediatrie și Strabologie. La Clinica Focus se pot determina deficiențele vizuale ale copilului, încă de la 6 luni, într-un timp relativ scurt de examinare, cu aparatură de ultimă generație.

La Clinica Focus, specialiștii în optică medicală și optometrie armonizează și ajustează ramele în funcție de trăsăturile feței. Aici găsiți o gamă vastă de accesorii oftalmologice dar și cele mai noi colecții de rame de ochelari de la brand-uri renumite.

Clinica Focus – siguranță și precizie în chirurgie!

Clinica Focus este amplasată pe b-dul Cuza-Vodă, nr.28, lângă Biserica Catolică din Focșani. Pentru programări clinică puteți apela 0744.236.287. Reprezentanții clinicii pot fi contactați și pe mail contactclinicafocus@gmail.com sau pe www.clinicafocus.ro.

Lasă un răspuns