Noutati de la finantisti

Filed under Economie

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea reaminteşte contribuabililor că data de 27 octombrie 2014 este termenul limită pentru declararea şi efectuarea plaţilor obligaţiilor fiscale aferente perioadei fiscale precedente.

In vederea evitării aglomeraţiei la ghişeele organelor fiscale în zilele premergătoare scadentei la plata şi declararea obligaţiilor fiscale, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea recomandă contribuabililor:

utilizarea metodei de depunere on-line a declaraţiilor, în vederea desfăşurării în condiţii optime a operaţiunilor de depunere/preluare a declaraţiilor;

contribuabilii care nu deţin un certificat digital şi nu pot depune declaraţiile on-line sunt rugaţi să se prezinte din timp la ghişeele organelor fiscale.

De   asemenea,   în   vederea   desfăşurării în   condiţii   optime a operaţiunilor de plată/încasare, respectiv pentru evitarea aglomeraţiei la ghişeele de la unităţile Trezoreriei Statului, rugăm contribuabilii să efectueze achitarea obligaţiilor fiscale şi prin intermediul unităţile bancare.

Calendarul obligaţiilor fiscale pe luna octombrie 2014 poate fi consultat la adresa: https://static.anaf.ro/static/10/Galati/Vrancea/Declaratii-oct-2014.pdf.

Reamintim contribuabililor persoane juridice că, în situaţia în care vor înregistra obligaţii fiscale restante la data de 30.09.2014, vor fi publicaţi pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice – conform Legii nr. 161/2003 cu modificările şi completările ulterioare.

Biroul comunicare şi servicii interne

Lasă un răspuns