Acasă Politica Nu furaţi viitorul copiilor nostri – comunicat de presa TDL Vrancea

Nu furaţi viitorul copiilor nostri – comunicat de presa TDL Vrancea

172
0
Reclama

Organizaţia de Tineret a PDL Vrancea a organizat sâmbătă, 18 ianuarie ora 16 un flash mob cu tema „NU FURAŢI VIITORUL COPIILOR NOSTRi

Reclama

Am decis să organizăm un flash mob cu tema NU FURAŢI VIITORUL COPIILOR NOSTRI deoarece în Vrancea libertatea de exprimare prin adunări publice este, la aproape 15 ani de la Revoluţia Română, încă un deziderat greu de atins datorită controlului sufocant al instituţiilor publice exercitat de baronul Oprişan. Actuala guvernare nu face altceva decât să ducă România la dezastru. Acest dezastru este cu atât mai evident în judeţul Vrancea  dacă luăm în considerare faptul că peste 50.000 dintre ai noştri au plecat în străinătate ca să poată avea un loc de muncă, să poată pune hrană pe masă familiilor, să poată oferi măcar o şansă copiilor lor.

În provincia europeană Vrancea, cum îi place baronului Oprişan să numească judeţul, firmele multinaţionale ajung să investească doar după ce dau şpagă, Focşaniul şi judeţul supravieţuind doar datorită firmelor de confecţii, afacerilor cu lemn şi cu struguri.

Numărul tinerilor şomeri cu vârsta până în 25 de ani este în creştere în Vrancea, la fel ca si în toată Romania. Tocmai de aceea a fost înfiinţat programul Garanţia pentru Tineri.

Prin acest program susţinut prin Fondul Social European, România are la dipozitie 400 mil euro pentru crearea de locuri de muncă pentru tineri. Aţi auzit Consiliul Judeţean Vrancea spunând ceva despre acest program? Eu nu!

Angajarea tinerilor în termen de 4 luni de la finalizarea studiilor sau pentru incadrarea lor la un curs de formare profesională, la finalul căruia să devină angajabili sunt obiective realiste numai pentru un Guvern competent, o admistraţie competentă. Nu este cazul Guvernului Ponta sau al admistraţiei Oprişan.

 Departamentul de Comunicare al TDL Vrancea

tdl

 

Articolul precedentEXERCIŢIU DE INTERVENŢIE LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ
Articolul următorVeteran de razboi sarbatorit la implinirea a 100 de ani
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns