Acasă Comunicate de presa Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul de nunti...

Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul de nunti Ghidul Miresei

179
0
Reclama

CPIntre 27 si 29 septembrie Targul Ghidul Miresei, organizat in Centrul Expozitional Romexpo, aniverseaza cea de a X-a editie. Organizatorii au pregatit viitorilor miri un nou numar al revistei Ghidul Miresei si premii de peste 10.000 de euro: o nunta completa, o luna de miere, rochii de mireasa, accesorii, sedinte foto, muzica pentru nunta, bijuterii si accesorii.

 

Reclama

In plus, doar la Targul de nunti Ghidul Miresei viitorii miri pot profita de lichidarile de stoc la colectiile din 2013 cu reduceri de pana la 80% si oferte promotionale pentru nuntile din 2014. Rochiile de mireasa cu preturi de la 1500 de euro sunt reduse pana la 300 de euro, iar ofertele pentru meniurile restaurantelor incep de la doar 30 de euro.

 

Specialisti in organizarea nuntii vor oferi consiliere si sugestii conform tendintelor sezonului 2014 pentru decorul nuntii, alegerea salonului de nunta, accesoriile mirilor, pachete foto-video, verighete, invitatii, muzica pentru nunta, totul pentru un eveniment perfect.

 

Locatie: Pavilionul C6, Centrul Expozitional Romexpo

Pret bilet de intrare: 15 lei. Biletele se pot achizitiona la intrarea in Centrul Expozitional Romexpo.

Program:

  • Vineri, 27 Septembrie:        10:00 – 20:00
  • Sambata, 28 Septembrie:   10:00 – 20:00
  • Duminica, 29 Septembrie:  10:00 – 18:00

 

Vineri 27 septembrie ora 11:00, in deschiderea Targului Ghidul Miresei, Bianca si Victor Slav isi vor alege tortul de nunta dintre ofertele prezentate la targ. Una dintre rochiile de mireasa pe care la va purta Bianca la nunta, creatie proprie, va fi expusa in cadrul targului.

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe www.TargulGhidulMiresei.ro si www.facebook.com/Ghidul.Miresei

Lasă un răspuns