Acasă Eveniment O nouă promoție de agenți de poliție repartizată Inspectoratului Județean de Poliție...

O nouă promoție de agenți de poliție repartizată Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea

13
0
Reclama

Astăzi, 30 septembrie a.c., 18 tineri absolvenți ai Școlii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina au fost primiți, în prima lor zi de serviciu, de către conducerea inspectoratului, care le-a urat bun venit în rândurile polițiștilor vrânceni.

            Absolvenţii (11 femei și 7 bărbați) au fost repartizaţi în ordinea mediilor în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, ca debutanţi, pentru o perioadă de şase luni, timp în care vor beneficia de sprijinul colegilor în realizarea atribuțiilor de serviciu. Astfel, 2 agenţi au fost repartizaţi la Poliția Mun. Adjud, 2 la Poliția Orașului Mărășești, 1 la Poliția Orașului Odobești, iar ceilalți 13 la posturi de poliție comunale.

Reclama

            Domnul inspector șef, comisar șef de poliție Nica Remus i-a felicitat pe tinerii poliţişti, care s-au pregătit în domeniul ordinii şi siguranţei publice și le-a solicitat să dea dovadă de integritate pe parcursul carierei și să fie în slujba cetățenilor 24 de ore, în fiecare zi.

            De asemenea, conducerea inspectoratului le-a transmis proaspeţilor absolvenţi că pentru a avea o carieră deosebită în profesia pe care şi-au ales-o este nevoie să manifeste promptitudine şi fermitate în activitățile pe care le vor desfășura și să pună accent în permanență pe dezvoltarea personală.

            Le dorim succes în carieră!

Articolul precedent„România Educată”, proiectul Președintelui Iohannis, la aniversarea a 100 de ani de învățământ universitar românesc la Cluj Napoca
Articolul următorConcursul Național de Vinuri ”Bachus 2019” va fi prezidat de președintele ADAR, Dan Boboc
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns