Acasă Comunicate de presa Olimpiada Voluntarilor Vrancea – comunicat de presă

Olimpiada Voluntarilor Vrancea – comunicat de presă

211
0
Reclama

Voluntarii Centrului de Tineret Focsani din ultimii 9 ani, s-au implicat si au participat la activitatile proiectului de tineret „ Olimpiada voluntarilor ”.

Scopul actiunii a fost organizarea Olimpiadei Voluntarilor CT Focsani pentru tinerii implicati în activităţile de tineret ale DJST Vrancea, cu ocazia Zilei Voluntarilor.

Reclama

Activitatile primelor 2 zile au inceput cu un seminar pentru informarea tinerilor, cu privire la cariera, oportunitati si limite in viata de student. Aceste 2 intalniri au fost sustinute de catre tineri voluntari, care s-au implicat in actiunile de tineret ale DJST Vrancea precum si in cele ale Centrului de Tineret Focsani, in ultimii 9 ani: Mirabela Maftei, Stefania Ciobotaru, Alexandru Munteanu, Raluca Cernat, Daniela Gulerez, George Forcos, Otilia Bouros, Alexandra Pavel, Viviana Cojocaru precum si cms. Monica Manolache si prof. Mihaela Rau. Cealalta parte a tinerilor, organizati pe echipe s-au intrecut in diverse probe impuse de catre fostii voluntari: „Un test sanatos”, proba „Mesterul Manole”, „Steagul si sloganul” echipei, indemanare in „Marea inghesuiala”, „Whisper challenge”, „Hopa”, „Jocul fructelor”, „Test grila”, „Proba de lectura” si proba “In jurul lumii”.

Toate cele 3 zile au fost prilej de intalnire a prezentului cu trecutul voluntariatului la Centrul de Tineret Focsani si o buna ocazie pentru viitorul tematic al activitatilor de tineret. La final s-a trecut la premierea echipelor de voluntari si decernarea distinctiilor pentru sustinerea activitatii de tineret la DJST Vrancea , in anul 2015.

Multumim pentru implicare tuturor celor 48 de participanti, partenerilor DJST Vrancea in proiectele de tineret din cursul anului precum si minunatilor tineri vranceni implicati, sositi de departe, pentru a sprijini activitatile de tineret.Aur si Argint

 

Director executiv,

Gongu Daniel

Lasă un răspuns