Acasă Politica Oprisan, lup moralist – Comunicat de presa PDL Vrancea

Oprisan, lup moralist – Comunicat de presa PDL Vrancea

246
0
Reclama

PDL Vrancea semnaleaza faptul ca presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declansat campania electorala folosind metodele sale preferate: utilizarea in scop politic a resurselor publice, dezinformarea opiniei publice si improscarea cu minciuni.

Un asa-zis material de informare, cu un titlu apocaliptic,a fost publicat astazi pe site-ul Consiliului Judetean Vrancea, chiar in ziua in care Guvernul Romaniei a alocat judetului Vrancea suma de 2,36 milioane lei pentru localitatile din Vrancea afectate de caderile masive de zapada.

Reclama

Credincios dictonului sau preferat , “Paine si circ”, pe care l-a transformat in mod de a face administratie, seful CJ Vrancea a apelat de aceasta data la serviciile unei firme de imagine, bineinteles pe bani publici, firma care apartine consilierului sau personal. Acest aspect poate fi usor verificat de orice curios care acceseaza proprietatile documentului de pe www.cjvrancea.ro si pentru care titulatura “Brandadviser SRL” este una usor de descifrat chiar si din punct de vedere semantic.

Din pacate, toate subterfugiile de PR nu il scuza pe Oprisan de responsabilitatile care decurg din functia sa de presedinte al Consiliului Judetean. Marian Oprisan are de dat explicatii serioase vrancenilor cu privire la motivul pentru care mai multe drumuri judetene au ramas inchise zile intregi dupa incetarea ninsorii si a viscolului, cu toate zecile de utilaje suplimentare sosite in judet. In plus, Marian Oprisan este si acum dator cu explicatii legate de falimentarea premeditata a regiei judetene de drumuri si poduri, care nu a fost buna pentru deszapezirea drumurilor, dar a fost buna pentru a cumpara o limuzina Audi A6, in valoare de zeci de mii de euro, cu care care rudele si prietenii sefului de judet sa faca plimbari in Italia.

PDL nu isi propune sa comenteze aberatiile continute de un material 100% de inspiratie politicianista, ci doar sa semnaleze euforia patologica care pare ca il cuprinde pe Marian Oprisan in preajma calamitatilor naturale. Poate ca vrancenilor le-ar fi ceva mai bine daca presedintele CJ ar manifesta o asemenea vivacitate politica si in timpul sau normal de lucru, la Consiliul Judetean, unde nu este vazut cu lunile de subordonati.

PDL ii propune presedintelui CJ un titlu mult mai nimerit ca rezumat al activitatii sale, si anume “Cronica neagra a judetului Vrancea”, avandu-l ca unic autor pe Marian Oprisan.

 

PDL Organizatia Vrancea

Biroul de Presa

Lasă un răspuns