Acasă Politica Opriti hoardele de distrugatori uslasi! – comunicat de presa USL

Opriti hoardele de distrugatori uslasi! – comunicat de presa USL

24
0
Reclama

Alianta Pentru Vrancea cere imperativ ministrului Ioan Rus precum si conducerii Politiei Romane sa intervina pentru stoparea bandelor de huligani USL care terorizeaza oamenii si actioneaza noaptea pentru distrugerea afisajului electoral al contracandidatilor.

Reclama

In noaptea de 28 spre 29 mai a.c, un astfel de grup de indivizi, alcatuit din aproximativ 15 persoane, a debarcat cu trei autoturisme, avand numerele VN 01 GTU, VN 06 GDG precum si o masina de teren inregistrata in judetul Gorj, in comunele Nanesti, Ciorasti si Maicanesti unde a procedat la distrugerea afiselor si bannerelor electorale ale Aliantei pentru Vrancea. Huliganii nu s-au rezumat la taierea, cu ajutorul unor dispozitive telescopice, a bannerelor stradale amplasate legal. Fara nici un respect fata de proprietatea privata, indivizii au intrat in curtea unor sateni care gazduiau astfel de materiale electorale si le-au taiat, in timp ce proprietarii ingroziti nu au avut curaj sa iasa in propria curte.

Dupa ce au eliminat tot afisajul adversarilor politici din comuna Nanesti, huliganii au inceput sa faca acelasi lucru si in localitatea Ciorasti. Ei au fost prinsi in fapt de un grup de localnici, care a si sesizat telefonic 112, la ora 0 si 13 minute. Intr-un tarziu, un echipaj al Politiei de la postul local Maicanesti i-a surprins pe huligani in satul Mihalceni si dupa o scurta discutie, i-a escortat pana la iesirea din comuna. Alianta Pentru Vrancea a inaintat deja Politiei si Parchetului plangeri penale pentru identificarea indivizilor in cauza si sanctionarea lor, in conformitate cu prevederile Legii 67/2004.

Profundul dispret pentru proprietate si pentru lege, precum si intimidarea si amenintarea oamenilor simpli, la care recurg huliganii tocmiti de USL, aduc aminte de practicile sovietice din anii ’50. Aceasta sa fie democratia si libertatea invocate de PSD si PNL? Nu cumva imprastierea fricii si a terorii sunt, de fapt, principalul argument electoral la care pare sa recurga USL in Vrancea?

Alianta Pentru Vrancea isi exprima convingerea ca astfel de metode inacceptabile, practicate de USL in campania electorala, vor fi sanctionate dur de alegatori.

 

Biroul de Presa

Alianta pentru Vrancea

Articolul precedent„Orăşelul copiilor” – Comunicat de presă DJST Vrancea
Articolul următorCampania electorala aduce bani la biserici
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns