Acasă Eveniment Ordonanța energiei trebuie corectată de urgență în Parlament!

Ordonanța energiei trebuie corectată de urgență în Parlament!

13
0
Reclama

Parlamentarii Forța Dreptei doresc o aplicare corectă a Ordonanței 119 și în acest sens au depus o serie de amendamente care să vină în sprijinul românilor. ”Guvernul PNL-PSD-UDMR nu a reușit să vină cu o soluție reală la problema prețurilor din energie. Ordonanța 119 trebuie corectată de urgență în Parlament. Amendamentele noastre sunt obiective și făcute să rezolve inechitățile acestei ordonanțe”, a declarat deputatul Forța Dreptei, Ionel Dancă.

Amendamentele parlamentarilor Forța Dreptei sunt:
– revenirea la plafonul la 300 kWh, în locul celui redus de 250 kWh instituit de Guvern
– eliminarea oricărei condiții referitoare la consumul din anii anteriori
– plata prețului plafonat pentru cel puțin 300 kWh și aplicarea prețului pieței numai pentru ceea ce depășește cei 300 kWh
– includerea între beneficiarii prețului plafonat și a cluburilor sportive și a bisericilor.
Dacă aceste amendamente depuse de parlamentarii Forța Dreptei nu vor fi votate de puterea din Parlament, românii vor ajunge în imposibilitatea de a-și achita facturile în această iarnă. ”Sunt amendamente corecte, care vor aduce cu sine facturi mai mici pentru români. Solicit colegilor parlamentari să fie obiectivi și să recunoască inechitățile din această ordonanță a energiei. Românii vor trebui să renunțe la mâncare și medicamente pentru a putea plăti facturile la gaze și energie. Avem un Guvern ca o ciumă”, a declarat deputatul Forța Dreptei, Ion Ștefan.
Reclama
Articolul precedentSecretele meseriei de polițist ”dezvăluite” elevilor
Articolul următorMuzeul Răchitei va fi construit în Suraia
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns