Acasă Eveniment Păcălită cu un anunț la mica publicitate

Păcălită cu un anunț la mica publicitate

148
0
Reclama

La data de 6 decembrie a.c., Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată de către o femeie, de 22 de ani, din comuna Tulnici cu privire la faptul că, în cursul lunii noiembrie a.c., ar fi fost indusă în eroare de o persoană de sex masculin care ar fi postat într-un cotidian local un anunț publicitar prin care ar fi oferit spre închiriere, în mod fictiv, un apartament de pe raza municipiului. Femeia ar fi plătit persoanei de sex masculin, cu titlu de avans, suma de 1200 lei reprezentând chiria aferentă primei luni precum și cheltuieli pentru renovarea apartamentului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale. În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  înșelăciune.

 

Reclama

Pentru a nu deveni victimă a acestui gen de infracțiune, polițiștii vă recomandă:

 

– NU manifestați încredere față de persoanele care postează la mica publicitate anunțuri care, la prima vedere, par foarte atractive.

– NU achitați nicio sumă în vederea închirierii unei locuințe dacă anterior nu ați încheiat un contract legal de închiriere cu proprietarul.

– Nu vă lăsaţi păcăliţi de preţurile ce sunt cu mult sub cel al pieţei. De regulă, aceasta este o modalitate a escrocilor care vor să vă atragă atenţia!

-Nu achitaţi în avans chiria, mai ales dacă nu aveți suficiente date despre persoana care oferă spre închirire o locuință/spațiu.

 

– Fiți vigilenți și NU acceptați propunerile infractorilor!

Dacă totuși sunteți victimă a acestui gen de infracțiune, nu ezitați să sesizați acest lucru.

Cu cât alertați mai repede Poliția, cu atât cresc șansele identificării autorilor!

Articolul precedentPoliția vrânceană informează!
Articolul următor4 proiecte din județul Vrancea participă în Campionatul de Bine 2017
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns