Acasă Eveniment Pană de curent suspectă la Adjud – Comunicat de presă Florin Mihail...

Pană de curent suspectă la Adjud – Comunicat de presă Florin Mihail Secară

193
0
Reclama

Florin Mihail Secară, candidatul ARD pe Colegiul 6 Adjud- Panciu pentru Camera Deputaţilor, a făcut ieri o sesizare oficială catre Electrica SA-Bucureşti, pentru a cere un control amănunţit la filiala din Adjud, cu privire la „pana de curent” din data de 30 noiembrie.

 

Reclama

De Sf Andrei, în intervalul  orar 21,00 -22,00, la Adjud au fost două întreruperi  de curent, exact în timpul emisiunii electorale „Realitatea la raport”- Secretele campaniei electorale vrâncene, unde a participat şi candidatul ARD. „Defecţiunile” au apărut exact în zonele unde sunt sediile distribuitorilor de cablu.

 

Florin Secară nu crede ca această pană de curent declanşata chiar în timpul emisiunii electorale a fost întamplătoare, sau că ar fi vorba de vreo coincidenţa nefericită, atata vreme cât şeful Electrica Adjud, dl Călăreţu, face parte din echipa de campanie a candidatului USL Victor Roman.

 

Candidatul ARD Florin Mihail Secară va depune şi o sesizare la Biroul Electoral Judeţean, pentru a sesiza autorităţile statului asupra modului în care sunt şicanati candidaţii ARD şi împiedicaţi să-şi poată derula o campanie electorală decentă.

 

Reamintim că şi la alegerile parlamentare din 2008, în Vrancea, în mai multe comune,  chiar in ziua alegerilor, cu o oră inainte de închiderea urnelor, s-a întrerupt energia electrică. Exact în acele comune s-a înregistrat apoi numeroase voturi anulate şi un “spor” nefiresc de voturi pentru candidaţii PSD.

 

Biroul de presa

Florin Mihail Secara, candidat ARD Colegiul 6 Vrancea, Camera Deputatilor

 

Lasă un răspuns