Acasă Politica PDL-ul il ataca pe liberalul Laurentiu Tigaeru Rosca

PDL-ul il ataca pe liberalul Laurentiu Tigaeru Rosca

97
0
Reclama

PDL Organizatia Focsani ii recomanda activistului PNL Laurentiu Tigaeru Rosca sa se informeze mai bine atunci cand se aventureaza public pe domenii care ii sunt straine, asa cum sunt reabilitarea termica si managementul ENET Focsani. Daca reprezentantul PNL s-ar fi documentat suficient, ar fi aflat ca atat conducerea Primariei cat si managementul ENET SA sunt girate si asumate, de multi ani de zile, de colegii sai din USL Focsani. De asemenea, in ceea ce priveste reabilitarea termica a blocurilor ar fi fost suficient sa ramana in judetul Vrancea si sa exemplifice alocarea asa-zis “discretionara” din partea Ministerului Dezvoltarii cu orasul Panciu, condus de un primar PSD, care a reabilitat termic peste 800 de apartamente in 3 ani cu bani de la guvern.

 

Reclama

Solicitam reprezentantilor PNL Focsani sa vada dincolo din interesul politicianist si sa sustina in Consiliul Local si proiecte pentru focsaneni, nu numai impotriva lor, asa cum a fost majorarea nelegala a pretului energiei termice furnizate de ENET.

 

Reamintim faptul ca PDL, atat prin vocea deputatilor PDL Alin Trasculescu si Razvan Mustea Serban, cat si prin intermediul consilierilor locali democrat-liberali, a atras atentia in dese randuri asupra consecintelor pe care le va avea proasta gestionare a problemei energiei termice din Focsani. Din pacate, administratia locala dominata de PSD si PNL a decis ca inlocuirea bordurilor stradale este o investitie mai urgenta si mai benefica pentru cetateni decat izolarea termica a blocurilor. Mai mult decat atat, consilierii USL au respins in Consiliul Local al Municipiului Focsani, fara sa vina cu nici un fel de alternativa, proiectele PDL care aveau ca scop tocmai lansarea unui program local de reabilitare termica a blocurilor.

 

Constatam, din nou, ca singurul mod de abordare din partea USL a problemelor legate de furnizarea si costul energiei termice din Focsani se bazeaza pe minciuna si demagogie. Suntem dezolati ca si noile figuri politice din PNL Focsani prefera aceeasi forma de exprimare.

 

PDL Organizatia Focsani

Biroul de Presa

Articolul precedentFetite intoxicate din greseala cu medicamente
Articolul următorMîiine începe festivalul ”Florentin Delmar”
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns