Acasă Eveniment Peripetii in Muntii Vrancei! Tineri rataciti la Soveja

Peripetii in Muntii Vrancei! Tineri rataciti la Soveja

267
0
Reclama

In ziua de 02.10.2015 ora 21.05 Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vrancea a fost solicitat sa intervina pentru salvarea a trei tineri rataciti in zona Soveja, de catre mama unui tanar care a sunat la SNAU 112.

3 jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montani O.P. Soveja au plecat in cautarea celor trei turisti pe traseul: Soveja – Punga – Pieptul Mic – Pieptul Mare – Lacul Verde – Lacul Teregoaia – Statia Meteo Releu – Cabana Zboina, si au fost gasiti in punctul „ Furnicular” la ora 03.30, la aproximativ 25 km de localitatea Soveja.

Reclama

Tinerii, cu varste intre 24 – 26 ani domiciliati in Soveja, Fetesti si Pitesti, studenti la medicina dentara, au declarat ca in cursul zilei au plecat cu bicicletele pentru a se plimba prin padure, dar intunericul i-a surprins pe traseu si s-au ratacit nemaiputand gasi drumul de intoarcere, ramanand fara semanl la telefon au reusind totusi sa transmita un mesaj cu locul aproximativ in care se aflau.

Turistii erau in stare buna, nu au necesitat ingrijiri medicale si au fost condusi in siguranta la locul de cazare din comuna Soveja.

                                                                          

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publiculjandarmi

Lasă un răspuns