Persoane salvate din zăpadă de jandarmi

Filed under Eveniment

În data de 14 februarie, jandarmii vrânceni au identificat două persoane pe raza municipiului Focşani şi comunei Soveja care aveau nevoie de îngrijiri medicale datorită condiţiilor meteo nefavorabile.

În jurul orelor 14.00 jandarmii montani din cadrul Jandarmerei Montane Soveja au fost sesizaţi asupra faptului că în zona Rucăreni din comuna Soveja se află o persoană căzută în stradă. Jandarmii deplasându-se la faţa locului au identificat o persoană de sex masculin în vârstă de 83 de ani care era întinsă pe jos în zăpadă. Persoana se afla căzută de aproximativ o oră şi era sub influenţa băuturilor alcoolice. Jandarmii au condus persoana la autospecială pentru a se putea încălzi, în acelaşi timp fiind solicitată o ambulanţă din cadrul SMURD, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate şi transportul acesteia către o unitate spitalicească.

Tot astăzi, în municipiul Focşani, în jurul orelor 13.00, jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, au fost sesizaţi asupra faptului că o persoană se plimbă dezbrăcată pe stradă, în zona străzii Cuza Vodă. Jandarmii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar pe strada Bucegi în zona „Doi Stejari” au observat un tânăr de 28 ani, în bustul gol, îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de pijama şi neavând nimic în picioare. Persoana era incoerentă în vorbire şi gesturi, neputând da detalii despre prezenţa sa pe stradă. Jandarmii au luat măsura conducerii la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Vrancea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta este cunoscută cu boli psihice.

 

 

INFORMARE DE PRESĂ 

Lasă un răspuns