Acasă Eveniment Peste 300 de trenuri anulate

Peste 300 de trenuri anulate

204
0
Reclama
CFR Calatori a postat pe site-ul propriu situatia transportului feroviar, date inregistrate pana la ora 16.00. Astfel, vremea nefavorabila a dus la anularea a 330 de trenuri si inchiderea a 7 linii de cale ferata, respectiv Ploiesti-Urziceni, Bucuresti Sud-Oltenita, Urziceni-Slobozia, Faurei-Buzau, Giurgiu Nord-Videle, Alexandria-Zimnicea si Rosiori Est-Turnu Magurele. In acelasi timp, pe 11 linii de cale ferata se circula cu restrictii. Date mai multe despre trenurile anulate, sau zonele cu restrictii puteti afla de pe www.cfrcalatori.ro.
„Pentru zilele de 13 si 14 februarie, rugam publicul din zonele afectate de atentionarea “cod portocaliu” sa calatorească numai daca este absolut necesar, deoarece in aceste zone sunt posibile anulari de trenuri, dar si intarzieri mari generate de circulatia in conditii de iarna, in spatele plugurilor de zapada. In aceste zone, in situatia in care liniile sunt deschise, CFR va incerca sa mentină cel putin un tren de calatori pe relatie, astfel incat sa existe legaturi feroviare”, se arata intr-un comunicat de presa al CFR.
De asemenea, CFR a anuntat ca in aceasta perioada nu se vand bilete de calatorie cu anticipatie si, in acelasi timp a recomandat pasagerilor sa solicite informatii despre trenurile anulate si despre intarzieri la telefon 021/9521.

Informatii actualizate pentru starea drumurilor si a circulatiei trenurilor la Comandamentul Central de Iarna din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, la tel 021 264 33 33, 021 264 33 34, 9360.
„De asemenea, pentru perioada 13-15 februarie:
– pentru parcursul neefectuat, la trenurile care inregistreaza intarzieri, la solicitarea calatorilor, se va restitui integral contravaloarea biletelor (pt distanta neefectuata);
– pasagerii pot efectua calatorii, fara plata diferentelor tarifare, la alte trenuri sau pe alte rute pentru care au bilete, in situatia in care apar modificari in circulatia trenurilor la care au bilete valabile;
– in trenuri se pot cumpara bilete la tarif de casa, in situatia in care calatorii nu au timp sa-si cumpere bilet din cauza modificarilor de circulatie;
– in situatia anularii unui tren, calatorii vor fi directionati catre alte trenuri cu aceleasi destinatii”, au mai precizat reprezentantii CFR.
Reclama

Lasă un răspuns