Acasă Politica PNL propune dublarea alocației pentru copii și indexarea cu rata inflației

PNL propune dublarea alocației pentru copii și indexarea cu rata inflației

18
0
Reclama

Susțin amendamentul Grupului parlamentar PNL și al colegului meu Robert Sighiartău, la proiectul de buget pe anul 2019, prin care alocațiile copiilor noștri să fie dublate și indexate cu rata inflației.

Îmi doresc ca cei de la PSD și ALDE să realizeze prostia pe care au făcut-o nesusținând majorarea alocațiilor copiilor, prin votul dat la Senat, și sper ca parlamentarii PSD de Vrancea, la rândul lor unii proaspăt părinți și chiar bunici, să gândească la rece și să vadă clar că acest vot îl acordă, în principiu, pentru viitorul României.

Reclama

Nici nu vreau să mă gândesc cu ce obraz vor mai veni doamna și domnii deputați PSD de Vrancea în județ, să plângă pe umerii copiilor care, din alocația lunară de 84 de lei, trebuie să își drămuiască banii pentru rechizite, haine, pachețel pentru școală, vitamine ori medicamente, jucării, alimente sau transport.

Copiii noștri au nevoie de sprijin pentru ca fiecare dintre ei să își exploateze la maximum potențialul. Cum putem spera la generații viitoare sănătoase și educate când numeroși copii din Vrancea și din întreaga Românie merg la culcare flămânzi și abandonează școala din cauza sărăciei?!

Deputat Ion ȘTEFAN

Articolul precedentATENȚIE ÎN TRAFIC! COD GALBEN DE VREME REA!
Articolul următorMinisterul Finanțelor Publice lansează trei noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns