Politia informeaza!

Filed under Arhiva

Material lemnos confiscaţi de poliţişti

 

La data de 15 iulie a.c., ora 10.30, poliţiştii din Vidra au depistat în trafic un autocamion condus de un bărbat, de 52 ani, din comuna Nereju, care transporta material lemons. Acesta a prezentat un aviz de însoţire secundar emis de o societate comerciala pentru cantitatea de 25.10 mc cherestea brad. În urma determinării cantităţii de material lemnos transportat, s-a stabilit faptul că în autocamion se afla cantitatea de 21 mc cherestea şi în remorcă cantitatea de 11 mc cherestea răsinoase, diverse mărimi şi sortimente. Pentru materialul lemons din remorca conducătorul auto nu a putut prezentata un aviz de însoţire a mărfii.

Astfel, a fost luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto, conform Legii nr. 171/2010 şi confiscarea cantităţii de 11 mc cherestea răsinoase, urmand a se dispune confiscarea contravalorii cantităţii de 4.10 mc cherestea răşinoase, diferenţă dintre cantitatea gasită în autocamion şi înscrisă în avizul de însoţire.

 Deces cercetat de poliţişti

La data de 15 iulie a.c., ora 13.20, poliţiştii din Răcoasa au fost sesizati de un bărbat, din localitate, despre faptul că la locuinţa unui consătean se află un bărbat, de 38 ani, din oraşul Panciu, care în timp ce executa o lucrare de termoizolatie s-a intoxicat cu gazul emanat de la amorsa de bitum. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi doua echipaje de ambulanţă care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, ulterior fiind constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost trasnsportat în vederea efectuarii necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Portofel găsit predat poliţiştilor

La data de 16 iulie a.c., ora 10.00, la Poliţia municipiului Adjud s-a prezentat un bărbat, de 29 ani, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, care a predat un portofel ce conţinea suma de 686 lei, o bancnotă de 100 euro şi o cartea de identitate, bunurile fiind găsite în zona unei staţii peco din localitate.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea apreciază gestul bărbatului care, prin atitudinea lui, a dat dovadă de omenie şi spirit civic şi ii mulţumeşte public.

 Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti-Garoafa; Goleşti-Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23: Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Inspectoratul Judetean de Politie Vrancea Inspectoratul de Politie Judeteana Vrancea

Lasă un răspuns