Politia informeaza!

Filed under Arhiva

Mandat executat de poliţişti

La data de 31 iulie a.c., ora 14.20, poliţiştii din Soveja l-au depistat pe P. Victor, de 33 ani, cetăţean moldovean, care era urmărit naţional. Împotriva lui Tribunalul Focşani a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Vrancea.

 

Evenimente rutiere

La data de 31 iulie a.c., ora 19.30, poliţiştii din Adjud au depistat un bărbat de 41 ani, din comuna Tănăsoaia, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 31 iulie a.c., ora 23.32, poliţiştii din Vidra au oprit pentru control pe DN 2D, un autocamion care transporta cherestea rasinoase. Conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire în care era inscrisă cantitatea totală de 32,60 m.c. cherestea răşinoase. În urma determinării cantităţii de material lemnos transportat s-a stabilit faptul că în autocamion şi remorcă se afla cantitatea de 38,60 m.c. cherestea răsinoase. În cauză a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă a conducătorului auto şi confiscarea cantităţii de 6 m.c. cherestea răsinoase expediată fără documente de provenienţă.

La data de 1 august a.c., ora 00.15, pe str. Nicolae Titulescu din oraşul Panciu, un tânăr de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a acroşat un copac de pe marginea drumului. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlharie reţinuţi

 

La data de 31 iulie a.c., ora 09.00, poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi de A. Ioniţă, de 77 ani, din comuna Andreiasu, depre faptul că în data de 29 iulie a.c., în timp ce se afla pe raza oraşului Odobesti, a fost deposedat prin violenţă de o suma de bani de catre două persoane necunoscute. În urma verificărilor efectuate poliţiştii i-au reţinut A. Viorel şi G. Adrian, ambii în vîrstă de 18 ani, din Odobesti, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infractiunii de tâlhărie. Cei doi au fost prezentaţi instanţei de judecată, cercetările fiind continuate cu acestia în stare de arest preventiv pentru 30 de zile.

Furt cercetat de poliţişti

 

În urma cercetărilor efectuate cu operativitate poliţiştii au găsit la domiciliul lui B. Nicolae, de 27 ani, din localitate, 16 baloţi dintre baloţii sustraşi. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Agresiune cercetată de poliţişti

 

Inspectoratul de Politie Judeteana VranceaLa data de 2 august a.c., ora 04.00, poliţiştii din Tănăsoaia au fost sesizaţi despre faptul că în zona discotecii din satul Feldioara a avut loc o altercaţie între mai mulţi tineri. In urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul ca doi tineri de 25, respective 30 ani, ambii din localitate, pe fondul unui conflict spontan, au fost agresaţi fizic de mai multi tineri din comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Comunicat de presa

Lasă un răspuns