Acasă Eveniment Politia informeaza!

Politia informeaza!

234
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 14 iulie a.c., ora 10.45, poliţiştii focşăneni au depistat pe str. Cuza Vodă un bărbat de 44 ani, din comuna Răstoaca, în timp ce conducea un autoturism care era radiat din circulaţie din data de 09.07.2015.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

 

La data de 14 iulie a.c., ora 10.45, poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi despre faptul ca pe str. Ecaterina Teodoroiu s-a produs un eveniment rutier (tamponare). În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat de 46 ani, din localitate, a condus un autoturism şi a fost implicat într-o tamponare, deşi avea acest drept suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 14 iulie a.c., ora 20.00, poliţiştii focşăneni au depistat un bărbat de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 14 iulie a.c., ora 20.00, poliţiştii focşăneni au depistat un bărbat de 39 ani, din comuna Tătăranu, în timp ce conducea pe DC 209 un tractor, deşi nu avea acest drept.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Agresiune cercetată de poliţişti

 

La data de 14 iulie a.c., ora 19.30, poliţiştii din Sihlea au fost sesizaţi despre faptul că în ziua de 11.07.2015 un tânăr de 21 ani, din localitate, a fost agresat de două persoane, pe fondul unui conflict spontan. În urma loviturilor primite tânărul a suferit leziuni pentru care a obţinut un certificat medico-legal cu un nr. de 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producerii a evenimentului.

 

 

Furt cercetat de poliţişti

 

La data de 14 iulie a.c., ora 20.41, poliţiştii din Tulnici au fost sesizaţi de un bărbat din localitate despre faptul că doi minori în vârstă de 13 si respectiv 15 ani, ambii din localitate, au pătruns prin efractie în locuinţa sa.

În urma deplasării cu operativitate la faţa locului poliţiştii i-au depistat în flagrant pe cei doi, bunurile sustrase fiind recuperate si predate persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti-Garoafa; Goleşti-Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23: Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpurimasina politie

Lasă un răspuns