Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

155
0
Reclama

Distrugere cercetată de polițiști

 

Reclama

La data de 23 martie a.c., polițiștii din Obrejița au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 46 ani, din comuna Tîmboieşti, ar fi provocat distrugeri la o fântână situată în punctul ,,Gura Vadului”. Valoarea prejudiciului cauzat a fost de aproximativ în valoare de 500 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

 

Furt cercetat de polițiști

 

La data de 23 martie a.c., ora 17.10, polițiștii focșăneni au fost sesizați de către de o femeie de 42 ani, din localitate, despre faptul că fratele său de 38 ani i-ar fi sustras din locuință suma de 800 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acțiuni în municipiul Focșani

 

La data de 23 martie a.c., polițiștii vrânceni au acționat cu efective din cadrul structurii de ordine publică, poliție rutieră, serviciul pentru investigarea criminalității economice și serviciul de investigații criminale pe raza municipiului Focșani, în Piața Moldovei, Bazar și Oborul de animale cât și în puncte fixe, stabilite pentru controlul traficului rutier. Inspectoratul de Politie Judeteana VranceaÎn cadrul acestei acțiuni au participat 25 de polițiști, fiind aplicate 83 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.105 lei. De asemenea, au mai fost confiscate în vederea continuării cercetărilor bunuri în valoare de 200 de lei, fiind reținut un certificat de înmatriculare.

 

Exemple :

 

La data de 23 martie a.c., cu ocazia  controlului efectuat la o societate comercială din comuna Nistorești, punct de lucru Focșani, polițiștii au constatat faptul că aceasta desfaşoara activități de comerț fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege, prin aceea că nu deținea registru de evidenta a            intrărilor-ieşirilor de materiale lemnoase.

În cauză a fost aplicată sancțiune contravențională în valoare de 5000 de lei în conformitate cu art. 21 lit c din Legea 171/ 2010.

 

La data de 23 martie a.c., în urma controalelor efectuate în oborul de animale au fost depistați patru bărbați  din comuna Homocea și un bărbat din comuna Milcovul, în timp ce comercializau porcine fără a deține documentele sanitar veterinare prevăzute de legislația în vigoare, fapt pentru care au fost sancționați contravențional conf. art.3 pct.2 din HG 984/2005

 

La data de 23 martie a.c., în urma controalelor efectuate în Piața Moldovei din Focșani a fost depisat un bărbat și o femeie, ambii din comuna Brăhășești județul Galați, un bărbat din comuna Broșteni și doi bărbați din municipiul Focșani,  în timp ce desfășurau activități de comerț fără îndeplinirea condițiilor legale.

Cei în cauză au fost sancționați contravențional  conform Legii 12/1990 rep.

 

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

 

Articolul precedentPrimarul Gabriel Postolache s-a alăturat echipei PNL Vrancea
Articolul următorMiron Mitrea la un pas de eliberare
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns