Acasă Arhiva Politia vranceana informeaza!

Politia vranceana informeaza!

216
0
Reclama

Agresiune între consăteni

La data de 28.09.2015, ora 17.40, poliţiştii din Vulturu au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, în vârstă de 50 ani, din localitate, a fost agresat de către un consătean, în vârstă de 57 de ani.            Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul de Urgenţă ,,Sf. Pantelimon” Focşani pentru îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Reclama

Dosare penale la regimul circulaţiei rutier

La data de 28.09.2015, ora 11.20, pe DJ 202E, în com. Sihlea, cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii din localitate au depistat un bărbat în vârstă de 64 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un tractor fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 28.09.2015, ora 19.05, pe DN2, în afara oraşului Mărăşeşti, lucrătorii Serviciului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 23 ani, din oraşul Tg. Frumos, jud. Iaşi, în timp ce conducea o autoutilitară, având permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;radar MCV

Lasă un răspuns