Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 12 septembrie a.c., ora 00.47, un bărbat, de 69 ani, din orașul Mangalia, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, în localitatea Focsani, a acroșat un bărbat, de 56 ani, din comuna Cârligele, județul Vrancea, aflat pe marginea părții carosabile. Conducătorul auto a fost testat cu aparat alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma producerii accidentului, a rezultat vătămarea corporala ușoară a pietonului. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 11 septembrie a.c., ora 13.40, un bărbat, de 51 ani, din municipiul Tecuci, județul Galati, în timp ce conducea un autoturism, a părăsit sensul său de mers după care s-a răsturnat pe partea carosabilă și a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus de un bărbat, de 51 ani. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporala gravă a ambilor conducători auto. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 11 septembrie a.c., un bărbat, de 43 ani, din comuna Andreiașu de Jos, în timp ce conducea pe DC 114 C un  tractor, pe fondul neatenției, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț, pe direcția sa de mers, rezultând rănirea ușoară a acestuia. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

proces verbal amendaAcțiune în Piața Agroalimentară Moldova din municipiul Focșani

 

 

La data de 10 septembrie a.c.,  polițiștii vrânceni au desfășurat o acțiune în Piata Agroalimentară Moldova din municipiul Focșani pe linia combaterii evaziunii fiscale în domeniul comerțului cu flori, semințe, bulbi și alte produse horticole. În cadrul acțiunii au fost verificate 33 de persoane fizice și juridice, fiind aplicate 14 sancțiuni contravenționale (10 pentru încălcarea prevederilor Legii nr.12/1990 Republicată, 3 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 145/2014 și 1 pentru încălcarea O.G.nr. 28/1999 Republicată) în valoare totală de 27.350 lei.                           Totodată au fost confiscate mărfuri în cuantum de 850 lei.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns