Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

164
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din Sihlea s-au sesizat din oficiu despre faptul că în data de 10 septembrie a.c., un bărbat din localitate a condus pe drum public un autoturism fără a poseda permis de conducere. politieÎn cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data 13 septembrie a.c., a fost depistat un bărbat de 61de ani, din comuna Urechești, care a condus un moped fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 13 septembrie a.c., ora 20.15,  un tânăr de 21 ani, din comuna Vizantea Livezi, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Bîrseşti pe direcţia Tulnici-Focşani a acroşat un bărbat de 82 ani, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară  a pietonului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 13 septembrie a.c., a fost depistat un tânăr de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Crinului din comuna Urechesti, având exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Articolul precedentTragic! Militari focșăneni răniți în Afganistan! Unu dintre ei este în stare foarte gravă, medicii sunt rezervați
Articolul următorLuni, 25 septembrie 2017este termenul limită pentru plăţile anticipate aferente trimestrului III 2017
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns