Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

165
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 18 septembrie a.c., ora 9.15, polițiștii au depistat un bărbat, de 29 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul București, din municipiul Focșani deși avea acest drept suspendat .

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 18 septembrie a.c., ora 09.49, un bărbat, de 47 ani din comuna Milcovul, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță regulamentară în mers și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa proiectându-l pe contrasens într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 73 ani, care circula regulamentar.

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 73 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de  13 septembrie a.c. ora 15.11, un bărbat, de 27 ani din comuna Slobozia Bradului a condus un autoturism pe DN2-E85 Focșani și a fost sancționat contravențional, conform art. 147/1 si art. 148/2 din HG 1391/2006 iar ulterior când au fost introduse abaterile în baza de date s-a constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat de către Serviciul Rutier Buzău în perioada 05.08.2017 – 02.11.2017. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

La data de 18 septembrie a.c., ora 18.19, un bărbat, de 50 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea o autoutilitară pe Bulevardul Independenței, a evitat coliziunea cu un autoturism care pătrunsese în intersecția cu strada Culturii, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe sensul opus și era condus de o femeie, de 38 ani, din comuna Vînători.

Conducatorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să-i fie prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În urma producerii accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar față de conducătorul auto a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, fiind prezentat instanței de judecată care a dispus cercetarea lui în stare de arest pentru o perioadă de 30 zile.

 

La data de 19 septembrie a.c., ora 00.40, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat, de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul București deși avea acest drept suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 19 septembrie a.c., ora 02.58, polițiștii din Odobești, au observat o autoutilitară care se deplasa către DN 2 M și transporta material lemnos.

Conducătorul auto, un bărbat de 20 ani, din comuna Mera, nu a respectat inițial semnalele luminoase și acustice în funcțiune ale autospecialei de poliției, continuându-și drumul pe DN 2 M până în cătunul Podul Mănăstirii, unde a fost oprit de către polițiști. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză avea dreptul de a conduce autovehicule  pe drumurile publice suspendat. politieÎn cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Articolul precedentACŢIUNE PENTRU PREVENIREA ŞI COMBATEREA DELICTELOR SILVICE
Articolul următorInspectoratul de Stat în Construcţii va intensifica acţiunile de verificare în spitale, şcoli şi grădiniţe
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns