Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE

 

Un bărbat căutat de autoritățile judiciare italiene pentru furt calificat, a fost depistat de polițiștii din comuna Tătăranu.

 

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din comuna Tătăranu au depistat un bărbat, de 33 ani, din localitate, căutat la nivel internațional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Italia au emis o semnalare în baza unui mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Polițiștii l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, pe numele acestuia fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Bărbatul a fost introdus în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, urmând să fie predat autorităților solicitante.

 

Conducător auto aflat sub influența alcoolului, depistat de polițiști

 

La data de 31 octombrie a.c., ora 16.31, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 57 ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică peste limita legală admisă.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

Lasă un răspuns