Acasă Eveniment Politia vranceana informeaza!

Politia vranceana informeaza!

179
0
Reclama

Deces cercetat de poliţişti

La data de 21 octombrie a.c., ora 07.00, poliţiştii din Dumbrăveni au fost sesizaţi de un medic de gardă de la spitalul din localitate, despre faptul că un bărbat, de 59 ani, din municipiul Focşani, a decedat în timp ce era internat în cadrul spitalului. Cadavrul a fost transportat în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Reclama

Evenimente rutiere

La data de 21 octombrie, ora 12.35, pe strada Coteşti din municipiul Focşani, un tânăr de 18 ani, din oraşul Odobeşti, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat şi accidentat grav un minor de 17 ani, din comuna Andreiaşu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilrii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 21 octombrie a.c., ora 17.50, pe DN 23B, în comuna Ciorăşti, poliţiştii din localitate au depistat un bărbat, de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 21 octombrie a.c., ora 18.20, pe DN 23B, în comuna Ciorăşti, un bărbat, de 59 ani, din comuna Buda, judeţul Buzău, în timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune cu un atelaj hipo oprit pe marginea părţii carosabile, după care a acroşat şi accidentat uşor un minor în vârstă de 15 ani, din localitate, care se deplasa ca pieton în afara părţii carosabile. După producerea accidentului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, fiind identificat pe raza comunei Ciorăşti. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere şi avea o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea  stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Mandate puse în executare de poliţişti

La data de 21 octombrie a.c., poliţiştii Focşani au depistat un bărbat, de 55 ani, din localitate, care deţinea un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Bărbatul a fost depistat pe raza oraşului Odobeşti şi a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Focşani, în vederea executării pedepsei.

La data de 21 octombrie a.c., poliţiştii din Dumitreşti au depistat un bărbat, de 35 ani, din localitate, care deţinea un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei. Bărbatul a fost depistat la domiciliu şi a fost depus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Focşani, în vederea executării pedepsei.

Substanţe etnobotanice depistate de poliţişti

La data de 21 octombrie a.c., ora 22.40, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul într-un autoturism taxi s-ar afla două persoane care au asupra lor substanţe etnobotanice. Cu ocazia cercetărilor efectuate au fost depistaţi doi tineri de 28 respectiv 26 ani, ambii din municipiul Focşani, care aveau asupra lor 23 plicuri autosigilate cu fragmente vegetale mărunţite de culoare verzui, despre care cei doi susţin că sunt substanţe etnobotanice şi sunt pentru consumul propriu. În urma unui control efectuat asupra unui alt autoturism taxi cu care cei doi tineri s-au deplasat în aceaaşi seară, au mai fost găsite 3 plicuri autosigilate cu fragmente vegetale mărunţite de culoare verzui. Toate cele 25 plicuri au fost ridicate şi predate poliţiştilor din cadrul SCCO, în vederea continuării cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Accident de muncă cercetat de poliţişti

 La data de 21 octombrie a.c., ora 14.35, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi despre faptul că trei bărbaţi de 57, 48 respectiv 47 ani, toţi din localitate, desfăşurau activităţi la crama din curtea unui bărbat, de 58 ani, din aceeaşi localitate, iar în urma inhalării vaporilor de dioxid de sulf şi-au pierdut cunoştinţa şi au căzut în interiorul cramei. În urma măsurilor de prim ajutor acordate, persoanele au fost stabilizate fiind transportate la Spitalul Panciu pentru continuarea investigaţiilor medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;masina politie

Articolul precedentInfracţiune de lovire cercetata de jandarmi
Articolul următorFocșănenii pot depune cereri pentru ajutorul de încălzire
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns